Nůžky na větve Recenze Lobster 108590

Recenze Lobster 108590

Zahradnické nůžky s rohatkovým převodem pro krokové stříhání s vynaložením menší síly. Střih rostlin a větví do 24 mm průměru. Břit potažený teflonem proti ulpívání rostlinných zbytků. Rukojeť z lehké a pevné slitiny hliníku s protiskluzovou úpravou a ochranou prstů.

lenkakucabova7. května 2024

dobrý krokový systém

pro dámskou ruku se moc nehodí

pavlinahruba00731. března 2024

Vypadají dobře a bytelně.

Nepasují mi nějak do ruky. Pořádně se nerozevřou, takže budou asi spíše pro velkou tlapu nebo nevím, jak na ně.

Tento typ mi nesedl.

zemina.firmy17. března 2024

Spokojenost, funguje jak má.

Registrovaný uživatel13. listopadu 2023

Ještě jsem nůžky nepoužila...

Registrovaný uživatel1. října 2023

Jsou to druhé nůžky tohoto typu. První jsem často používal 5 let,. pokud budou fungovat jako ty první, budu spokojen.

slabé místo převod

cena dobrá, pokud se vyběhá převod, nůžky nejdou použít, ostří funguje bez problémů

Registrovaný uživatel24. dubna 2023

Cena odpovídá kvalitě, znám ostřejší nůžky, ale u těchto velmi oceňuji krokování, které je je u tvrdších větví nutné, nenamáhá to tolik ruku

Krokování občas prokluzuje, nůžky se svírají naprázdno, což je dost stisků nůžek zbytečně. I tady platí, že asi cena odpovíá kvalitě, tady ve smyslu mínus.

Modhu doporučit

Registrovaný uživatel8. července 2022

Dobrý pomocník na zastřihávání stromků a keřů, už jsem používal, toto jsou druhé. Mohu jen doporučit.

Registrovaný uživatel25. května 2022

Nůžky jsou spolehlivé

Registrovaný uživatel31. března 2022

stříhají jak mají,

Registrovaný uživatel5. března 2022

dobré nůžky

dobrá cena

Registrovaný uživatel3. srpna 2021

Již jsem je měla, ale někomu jsem je zapůjčila a nevrátily se mi. Bez nich už si zahradu neumím představit. umožní mi ustřihnout větve, které bych normálními zahradními nůžkami neustřihla. A velké nůžky se zase nevejdou všude. Tyhle Vám poskytnou větší možnosti prostřihu.

Nejsou úplně vhodné pro slabší pruty. Zbytečně musíte několikrát zmáčknout. Pro tenké pruty jsou lepší klasické kleště.

Za mě super!

Registrovaný uživatel8. června 2021

vyzkoušeno , vypadají festovně, cena

Registrovaný uživatel8. dubna 2021

Nůžky jsou super. Mám už 2, protože první jsem někde položila a prostě nejsou ....

Registrovaný uživatel25. března 2021

po ostříhání cca 11 keřů rybízu vylámané zuby v ostří, neopravitelné, řezný nůž silně nekvalitní

zadarmo drahé