Tento vysavač jsem si vybrala, protože byla možnost přikoupit turbo hlavici a má dobrý výkon.
Vysavač je poměrně dost těžký.
Vcelku spokojenost.

Vysavač je poměrně dost těžký.
Vcelku spokojenost.
Dostatečný výkon a čištění koberců jde bezvadně.
Dobrý výkon
Špatně se vlévá špinavá voda
Celkově jsem spokojená s výkonem vysavače.
produkt jsem vrátil nesplnoval moje představy
Výborný pomocník v domácnosti. Velice výkonný předčil naše očekávání. Supr, doporučujeme.
chtěla jsem vysavač s vodní filtrací (kvůli astmatikovi) a možností čištění koberců. Zatím vyzkoušeno jen vysávání a s ním naprostá spokojenost, vysavač splnil očekávání. Má dostatečný tah, který je díky vodní filtraci stabilní po celou dobu vysávání (nadzvedne koberec, kusový musíte přidržovat). Přístroj je dostatečně robustní a zároveň jednoduchý. V obchodech jsem koukala i po jiných s vodní filtrací (např. Bosch), které jsou sice "hezčí" a skladnější, ale mnohem méně praktické (sborka a rozborka složitá, choulostivé součásti, u vystaveného kusu už se cosi zasekávalo, podstatně menší objem nádob na vodu i na mycí prostředek atd.)
Tady sice není samonavíjecí kabel, ale zato je pořádně dlouhý, stejně jako vysávací hadice. Ta zvládne i schody (půlku zdola, půlku shora), kde jsem myslela, že budeme muset používat klasický vysavač. Kobercová hubice je superobratná, dostanete se s ní do všech rohů a výškově vás limituje jen tloušťka trubky.. A podle vzduchu ani nepoznáte, že vysáváte (doteď jsme používali Dyson, tzn. žádnou šunku, a stejně jsem pokaždé otevírala okna, protože ten vzduch z vysávání nesnáším )
Rozlišení vypínače vysavače a vypínače čerpadla je na zabití, a za ty roky, co je produkt na trhu, s tím už opravdu mohli něco udělat. Naštěstí mě varovaly předchozí recenze, tak jsem si k vypínači vysávání hned nalepila čtvereček barevné izolepy pro rozlišení. Vřele doporučuji, jinak pravděpodobnost že omylem zapnete čerpadlo místo vysavače je fakt velká.
Vysávání odjakživa nenávidím natolik, že ve vlastní domácnosti vyjma rohožek před dveřmi žádné koberce nevedu. Tento vysavač jsem pořídila k rodičům (mamka astmatik) a jsem doslova nadšená! A těším se na další vysávání !!!
Není to přístroj na vysávání pár drobků 5x za den, ale na úklid 1x za týden naprosto super.
Taky není do malého bytu (poměrně velký, po použití je potřeba nechat rozložený vyschnout), a pro toho, komu vadí, že je potřeba po použití špínu vylít a přístroj umýt. Je to sice chvilka, ale někdo nerad "manipuluje" se špínou, a kdo má mazlíčky, tak musí ještě před vylitím z vody vylovit velké chuchvalce chlupů, aby neucpal záchod (u nás 3 kočky). Mně ale výhody vodní filtrace za tu trochu práce navíc určitě stojí.
Závěr: Pro toho, kdo chce vodní filtraci, je to super přístroj se skvělým poměrem cena/výkon.
A malý tip: do vody jsem zkusila přidat 2-3 kapky pracího gelu (NE VÍCE !!) pro lepší smáčivost (= lépe se zachytí jemný prach). Funguje, nepění. A když se přidá navíc kapička esenciálního oleje, máte po vysávání provoněný byt :-)
Kvalitni vyrobek
Super.Doporucuji.
Silné sánní na koberce a dobře čístí koberce šamponem.
Znám ho už 20 let,byl to vodní vysavač mezi prvními a mě hned zaujal ve výkladní skříní,tak mi ho vedoucí hned předvedl a já už se neměl dále nad čím rozmýšlet a tak jsem ho koupil a nelitoval jsem ani jednu minutu,moc mi pomohl v nesnázích,jako vytopený byt či jiné prostory a jsem také spokojený s jeho sílou,vezme i hrubý nepořádek.Prostě supr mašina.Kdybych si koupil motor do toho původního vysavače,tak by mě to vyšlo o hodně lacinějc a fungoval by určitě dalších dvacet let.Ale je dobře že jsem se rozhodl pro nový,s pozdravem Milan.
Nejvyšší spokojenost.Doporučuji všem včetně obchodu.
Koberce vysává perfektně s turbo kartáček,praní jsem ještě nezkoušela,krátká doba.
Hlučnější,ale to nevadí.
Roztrhl se mi pěnový filtr nešel vůbec natáhnout na filtr
Máme již třetí a jsme velmi spokojeni
výkon, velmi dobře se s ním manipuluje, zatím nejlepší vysavač co jsme měli
Vysavač jsem koupila před 22 roky. Nyní jsem jej zakoupila opět. U starého prasklo
držadlo - zřejmě únava materiálu - a nárazem se všechno pochroumalo.
Mám v domě zvířata, takže chlupy a ostatní smetí. Po zakoupení rotačního kartáče je úklid koberců naprosto dokonalý. Navíc vylejete vodu a máte uklizeno.
Trošku těžší při vylévání vody, ale to je normální.
Snadná obsluha, výborný výkon, za uplynulých 22 let jsem jednou vyměňovala hadici, ale to se dá za tu dobu očekávat. Doufám, že mě vydrží dalších 22 let.
dle referencí
zatím mám jen kráce
výborný pomocník, jednoduchá manipulace, krásně vyčistí
Je dobrý
Jen by mohl mít navíjecí šňůru
Prach jde do vody nemusi se likvidovat sacky s prachem.
Zadne zapory nevidim.
Vysavac nejen vysava ale i pere koberce a calouneny nabytek.
Požité poprvé a splnil očekávání
Zatím brzy na vyjádření