Kočárek Recenze Lionelo Annet Tour 2022

Recenze Lionelo Annet Tour 2022

Bezpečnost je standardem, a proto má tento model vícestupňové nastavitelné madlo řízení a velká terénní kola. Součástí je redukční vložka pro miminko a voděodolná stříška s UPF 50+ filtrem, aby vaše společné výlety byly pohodlné za každého počasí. Kočárek je vhodný pro dítě od narození do 4 let. O bezpečí se dále postarají 5bodové pásy s měkkými kryty ramen.

4 recenze

hancapancadalamanca23. září 2024

Cena Poloha až do úplného lehu Velká kola Polohovatelné madlo Prodloužená stříška Prostorný koš Není těžký Jde snadno složit Reflexní prvek na obloukovém madle a na stříšce Měkká podložka navíc Síť proti hmyzu Držák na nápoj Vzhled

Kurtovací pásy jsou dost krátké!!! V poloze úplného lehu může malinko profukovat bočními stranami Ve výbavě není taška ke kočárku ani pláštěnka Materiál je celkem tenký, snad v zimě neprofoukne

Pokud někdo hledá kočárek poměr cena/výkon, je tohle jedna z nejlepších variant. Jsem s ním moc spokojená. Lehounce a souměrně jede a zatím nikde nevrže ani nechrastí. Uvidíme až po delším používání. V nabídce je spousta vzorů, takže si vybere každý. Pro mě byla jasná volba Lionelo Annet tour Lovin. Určitě ho doporučuji!

Varianta Lovin
j.hodzova5. února 2024

Krásne farby Polohovateľny Ľahko sa skladá

Strašná hrkalka vrzga snáď každá časť na kočíku Chýba sieťka na chrbtovej opierke Slabo držia suché zipsy na strieske

Varianta Dreamin