Kočárek Recenze Lionelo Annet 2019

Recenze Lionelo Annet 2019

Když už miminko samo sedí a zatouží po kočárku, ze kterého uvidí vše kolem sebe, spolehlivý sportovní kočárek je ideální. Lionelo Anett miminku poskytne pohodlí i ochranu a zároveň kočárek svou výbavou nezapomíná ani na rodiče. Rukojeť u kočárku je celistvá, drží se dobře v malé i velké ruce a můžete na ni použít rukávník či kočárkové rukavice, takže budete připraveni i na zimu. Odolná kolečka…

Registrovaný uživatel12. července 2022

Když je dítě připoutáne a chce se předklonit trochu dopředu tak se náklani i s opěrkou. Kočár jsme dávali k reklamaci poněvadž se po týdnu při sjíždění obrubniku něco tam prasklo zlomilo a sám se složil i s dítětem bylo to hrozné . Čekáme na vyřízení teklamace

Varianta Stone Caramel
Registrovaný uživatel8. června 2021

lehká konstrutce

Registrovaný uživatel18. května 2021

Jsem s kočárkem velmi spokojena

Registrovaný uživatel29. dubna 2021

Super kočárek

Registrovaný uživatel27. března 2021

Dobré vybavení za tu cenu, stabilní a pěkně provedený (máme pouze jako náhradní kočár u babičky na zahradě). Dobře se polohuje, vč. boudičky.

Rukojeť kočáru (madlo) je ve výšce 110 cm, což je velice vysoko a nejde nastavit, proto na běžné jízdy zcela nevyhovuje. Kočár je pouze pro vysoké osoby. Při mojí výšce 165 cm mě bolí ruce. Pokud bych byla vysoká 180 cm, tak by mi vyhovoval. Nechtěl se mi zase balit a vracet, tak jsem ho nevracela. Jak jsem již psala, byl koupený jen jako náhradní k babičce, tak to víc neřeším. V tomto ohledu vidím kočár spíš jako podprůměrný. Iva

Doporučuji pouze pro hodně vysoké osoby.

Registrovaný uživatel9. března 2021

Vysoký Robustní rám Odpružená kola Prostorný k leženi ditěte Prodloužená střecha Snadné skládání Vejde celý do kufru

Vyšší madlo

Vhodný do terénu i do města. Po 2 letech jsme dokoupili nová kola a darovali a stále slouží a děla radost.

Registrovaný uživatel14. února 2021

Celkem pěkný

Kočárek není vhodný do zimního období

Registrovaný uživatel14. prosince 2020

Za nás celkově super maximální spokojenost na straně mojí i dcery