Přípravek na odstranění bradavice Recenze Lapis Tyčinka na bradavice 1 ks

Recenze Lapis Tyčinka na bradavice 1 ks

Podpůrný dermatologický prostředek na odstraňování hyperplastických kožních útvarů. Na základě svého složení zvyšuje hojení kožních defektů. Přípravek se nejčastěji používá při podpoře léčby některých dermatóz virusového původu - verrucae vulgares (bradavice).

martin.koc20. srpna 2025

Účinkuje, po čtvrtém použití je bradavice pryč.

Bílý parafín jako ochrana, lepší by byl barevný, aby bylo poznat zda škrábu parafín nebo už tyčinku.

hombreboss7. ledna 2025

na houno

Marek Berezňanin12. května 2024

Mě nezabral

Registrovaný uživatel4. prosince 2022

Bez bolesti, nepálí, vhodné pro děti.

Před každým použitím se musí seskrabnout kousek kamínku.

Pro děti top!

Registrovaný uživatel22. srpna 2022

Zbarvení

Jen na místa která jsou pod oblečením

Registrovaný uživatel15. června 2022

Znám od mládí a přípravek pomohl, tak doufám, že i nyní.

Registrovaný uživatel18. května 2022

Splnila účel - odstranila bradavici mezi prsty na noze.

Dojde ke zčernání místa (kůže) kde byla aplikována. Pak jsem asi 14 dní čekal zda kůže zase začne blednout, ale to se nestalo. Zčernalou kůži jsem pak odstranil strhnutím (asi by se i po čase sama odloupala) a pod ní byla už kůže nová.

Registrovaný uživatel2. února 2022

funguje Dcera měla jednu velkou bradavici. Různě jsme ošetřovali doma volně prodejnými séry, mastičkami ... léčili jsme bezúspěšně cca 5 měsíců (strašně se bála jít k lékaři). Z jedné bradavice byly nakonec tři, jedna větší než druhá. Kolegyně mi doporučila LAPIS a zázrak. Po cca 6 týdnech bylo po bradavicích, bez nějakého zásadnějšího zásahu (penza, nůžky, pinzeta) ... bradavice samy odpadly (dcera si je vydloubla) :D

odstrašující obal ... silně připomíná osmdesátá léta. Ale na druhou stranu je to dobré PROMO, je originální a dobře zapamatovatelný. Takže to vlastně neberu jako zápor :D

Jediná věc, co nám opravdu zabrala!

tomasoracko24. května 2021

Super opravdu pomaha i když nic nejde vidět že se něco roztírá,ale funguje.Poznate to až druhý den jak to s černa 10x jsem potřel a samo zmyzlo SUPER

marie.kroustkova20. července 2020

Na bradavici začátečnici to působí.

Při potírání nevidíte nic, zhnědlo to až za dlouhou dobu a teprve jsem viděla, že jsem si zbytečně mazala velkou plochu, takže jsem si rozbolavěla i okolí. Teprve asi za dva dny se jakoby narušil povrch a chtělo to trochu tomu pomoci a sloupnout. Bradavice jakoby povylezla výš a o to je to teď citlivější. Určitě je menší a budu to miset ještě vydržet.

Kdyby hned přípravek barvil, tak by se to čitelněji nanášelo jen na tu bradavici, takto nevidíte vůbec nic a myslela jsem, že je tyčinka prázdná a jen tak jezdím. Doporučený postup s navlhčením jsem dodržela.