Recenze La Roche Posay Anthelios mléko SPF50+

Hydratační mléko La Roche Posay Anthelios poskytuje velmi vysokou ochranu před UVA a UVB zářením. Je velmi odolné vůči vodě a potu. Neobsahuje parfém. Nezanechává bílé stopy.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

La Roche Posay Anthelios mléko SPF50+ je vysoce hodnocený opalovací krém, který vyniká svou lehkou texturou, snadným roztíráním a ochranou citlivé pokožky. Uživatelé oceňují, že nezanechává mastné skvrny ani bílý film, což z něj činí vhodnou volbu i pro každodenní použití. Přestože je cena vyšší, větší balení nabízí ekonomickou výhodu.

• Dobře se roztírá a nezanechává mastné skvrny
  • Nezanechává bílý film na kůži
  • Vhodný pro citlivou a alergickou pokožku
  • Rychle se vstřebává a nezanechává lepkavý pocit
  • Velké balení je ekonomické a výhodné
  • Vyšší cena
  • Malé balení je neekonomické
  • Ekologické balení není příliš praktické

M. Diviš2. května 2026

V 250 ml balení přijatelná cena. Výborně se roztírá. Na moje kožní problémy v obličeji je o hvězdičku lepší Actinica; ta je mnohem dražší (80 g cca 500 Kč).

vaseko17. června 2025

Vřele doporučuju výborný krém

Varianta 75 ml
j.hurdova1. října 2024

Koupeno již podruhé, kvalitní výrobek. V akci výhodná cena.

Ekologické balení není příliš praktické.

Registrovaný uživatel29. července 2024

Výborný opalovací krém na velmi citlivou pokožku! Poslední 4 roky se mi objevuje sluneční alergie, jediný tento krém mi zabírá a alergie je naprosto minimální. U jiných dražších krémů se mi to nestalo, i když jsou též v popisu na citlivou a alergickou pokožku. Jsem naprosto spokojená a jiný už nekupuji. Škoda jen, že nemohu ještě sehnat od této značky SPF30. Ta je dlouhodobě vyprodaná.

Registrovaný uživatel29. května 2024

byl mě doporučen kožní lékařkou, i přes vysokou cenu jsem si jej pořídila a jsem spokojená, nelepí, dobře se roztírá, používám již 2 roky

janinanovotna.jn13. dubna 2024

Opravdu kvalitní krém, který není mastný a výborně se roztírá. Nezanechává žádné mastné skvrny na oblečení.

Registrovaný uživatel15. září 2023

parádně kryje a chrání, zbytečně nemastí, krásně roztíratelný, velké ekonomické balení. doporučuju všemi deseti.

Registrovaný uživatel3. srpna 2023

Lehký krém, vůbec nemastí a rychle se vstřebává. Kůže je po něm matná a suchá. V podstatě bez parfemace. Ochrana proti slunci funguje jak má. I když je to faktor 50, kůže není po namazání bílá.

Vyšší cena a malé balení

Skvělý nemastný krém, vhodný i pro muže, protože nijak nevoní, rychle se vstřebává a nezanechává skrvrny.

Varianta 75 ml
Registrovaný uživatel21. července 2022

Mám rada opalovací krémy. Stříkací opakováky mi nevyhovují. Šla jsem na jistotu, jelikož už několik let používám opalovací krém 30. 50 stejně skvělá.