Recenze L’Occitane Amande Shower Oil

Sprchový olej L’Occitane Amande Shower Oil zanechává vaši pokožku hedvábně jemnou díky složení obohacenému o mandlový olej a vyživující lipidy. Je vhodný pro ženy i muže.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

L’Occitane Amande Shower Oil je podle recenzí kvalitní produkt s příjemnou vůní a schopností zanechat pokožku hebkou a hydratovanou. Někteří uživatelé však zmiňují, že vůně nesplnila jejich očekávání. Pro ty, kteří hledají sprchový olej s bohatou pěnou a dlouhodobým účinkem, je tento produkt vhodnou volbou.

• Příjemná mandlová vůně
  • Hebká a hydratovaná pokožka po použití
  • Bohatě pění
  • Kvalitní zpracování
  • Dlouho vydrží
  • Někomu připadá vůně slabá nebo připomínající jar na nádobí

iostrcilova8. ledna 2024

Úžasný mycí olej na tělo, zvlášť kdo má suchou pokožku.Po umytí není třeba žádné tělové mléko, kůže je krásně hebká

jaruska.fronk27. listopadu 2023

úžasná vůně, pokožka je po použití hydratované a svěží

Registrovaný uživatel16. října 2023

Strasne příjemný, olejova konzistence po spojeni s vodou úžasně pění a třešničkou je příjemná mandlová vůně

Používám od L'Oocitanu veškerou drogerii. Cenove je trosku dražší, ale kvalita nemuze stat desetikoruny

Registrovaný uživatel14. července 2023

kvalitní zboží, příjemná vůně

Registrovaný uživatel23. září 2022

dobre myje

očekávala jsem hezci vůni nalakala mě kamaradka, ze je úžasný a mě voni jak poloviční jar na nádobí. Opravdu nic moc. Tělový olej stejné značky voní lépe, ten jsem vyzkoušela nejdříve a podle nej koupila sprchový olej, není to stejná vůně. Daleko lépe voni bio mandlovy tělový olej v DM za 80 kč.

Podruhé si ho už nekoupim, byla jsem si ho ocichat v orig. obchodě Loccitane a je to stejne.

Registrovaný uživatel20. dubna 2022

Uzasna vune, nadhera, a vydrzi straslive dlouho, za tu cenu se to vyplati. Koupila jsem uz druhy.

Registrovaný uživatel25. února 2022

Krásná vůně,po spláchnutí pokožka krásně hebká,bohatě pění...

Za mě nejlepší sprchový olej

Registrovaný uživatel8. února 2022

Naprosto uzasny sprchovy olej!

Registrovaný uživatel24. října 2021

Krásně voní, hebká pleť.