Kočárek Recenze Kinderkraft Grande Plus 2022

Recenze Kinderkraft Grande Plus 2022

Grande Plus 2022 od značky Kinderkraft je sportovní typ kočárku, který je ideální pro využití ve městském prostředí. Je vybaven čtyřmi pěnovými koly, která jsou odpružená pro zajištění pohodlí dítěte i na nerovném povrchu, jako jsou dlažební kostky. Kočárek je navržen tak, aby vyhovoval potřebám dítěte od narození až do hmotnosti 22 kg. To znamená, že tento kočárek může sloužit rodině po…

klaramalkova9319. října 2024

Za nízkou cenu - dost dobrá kvalita, lehký, velký úložný koš, prostorná korba

Má tendenci zatáčet doprava.

Varianta černý
Registrovaný uživatel17. července 2024

Produkt jsem si vybrala, protože se hodí k hlubokému kočárku. produkt je lehký a dobře se s ním jezdí. sportovní kočárek se používá denně. Jsem nadmíru spokojená.

Varianta šedý
petra26. prosince 2023

Lehce se s ním jezdí. Hezký design. Nepromokavá stříška.

Při vyndávání dítěte se musí hrazdička sundat, tedy u většího dítěte (2 a čtvrt roku), nejde odepnout jen na jedné straně. Držadlo je na pevno, nedá se přizpůsobit. Nákupní koš je pro mě trochu méně přístupný, u 1. kočárku jsme měli asi nižší síťku.

Celkově vyhovující za tu cenu.

Varianta černý