Kočárek Recenze Kinderkraft Grande 2020

Recenze Kinderkraft Grande 2020

Velice praktický sportovní kočárek, který svými vlastnostmi zajistí pohodlí jak pro dítě, tak pro rodiče. Jeho prémiová kola jsou vyrobena ze speciální gumy, která tlumí otřesy v těžkém terénu a zajistí, že kolo je odolné proti propíchnutí. Pohodlí dítěti zajistí rovněž široká sedací část a hluboká stříška, která jej ochrání před slunečními paprsky i před nepříznivými povětrnostními vlivy.…

Registrovaný uživatel5. prosince 2022

Lehky skladny Byla bych spokojena jinak

Od zacatku spatne kolecko a kočár zataci k jedne strane. , chtela jsem dat k reklamaci , ale pry mi ho vzit nemohou , nechapu, kdyz mam záruku dva roky Takze z prochazky mam vytahané ruce a to mam kocarek par mesicu Tesila jsem se na nej , protoze ho ma I kamaradka a jsem akorat zklamana

Registrovaný uživatel7. června 2022

Lehký rychle rozkládatelný a dobře se sním jezdí

Registrovaný uživatel8. června 2021

Skládání Polohování

Přední kolečka nejsou do horšího terénu

Registrovaný uživatel19. března 2021

Kočárek jsem použila parkrat a už se změnily jízdní vlastnosti a kočárek špatně zataci.

Varianta Black
Registrovaný uživatel25. října 2020

Hrůza

Petra4. října 2020

Jsme s tímto kočárkem spokojeni, ovladatelna kolečka, stříška super, okénko a dostatek místa na sedák, malý si ho dost oblíbil, vyjeli jsme i mírný terén takže za nás super

davidmacek8430. července 2020

Krásně řešený a dobře skladný kolečka něco vydrží

Hůře se sním zatači na nezpevněné cestě

Za tu cenu maximální spokojenost

Katerina.honigova22. července 2020

Dlouhý, široký, měkké polstrování, snadno omyvatelný, velký koš, krásně vypadá, jednoduše se řídí.

Prostor v košíku je špatně dostupný kvůli konstrukci na jištění ležící podložky. Kočárek je těžký. Pojistka uprostřed madla komplikuje řízení jednou rukou. Držák na nápoj je vratký.

S kočárkem jsem spokojená. Jen malé nepohodlnosti, na které se dá zvyknout.

tehavlinova161616. července 2020

Je lehký, jednoduše skladný, vzhledem moc hezký. Při lehčím dešti nepřipouštěl kapky i bez pláštěnky. Do spodního koše se lze dobře dostat.

Jediný zápor je rukojeť, kterou nelze nastavit. To jediné mi u kočárku dost chybí, protože nejsem vysoká a hůř se mi s kočárkem jezdí.

Varianta Black