Zahradní skříň Recenze Keter Jolly Low šedá

Recenze Keter Jolly Low šedá

Plastové dvoudveřové skříně Jolly italské výroby jsou oblíbené pro svou snadnou montáž, ke které není potřeba nářadí. Další jejich výhodou je snadno posunovatelná polička i přizpůsobení na visací zámek. Skříně Keter Jolly se svým designem hodí jak do obytných prostor, tak do haly, na verandu, do garáže, sklepa či dílny. .

Registrovaný uživatel5. listopadu 2025

Mám na balkoně....jsem spokojená....

Jen mi trochu vadí že vrchní deska není dost pevná..prohýba se.. Ve středu se vytvoří dulek a drží se tam voda..

Za mě barva odpovídá obrázku....stabilní skrinka

grunwaldka29. května 2025

Dle popisu

působí křehce, uvidíme při používání

vozkavladimir2. července 2024

Do pergoly ideální. Za 10 minut složeno.

langova.vladimira13. června 2024

rychlé sestavení, schová se nepořádek na terase

pouze tenká záda, nejsou ze stejného plastu

Registrovaný uživatel8. dubna 2024

Hledaný rozměr a cena za rozumnou kvalitu.

smetanik15. dubna 2024

Snadná montáž.

li.dunka5. dubna 2024

hledala jsem skříňku na zahradu, tato vyhovovala požadavkům

Dvířka nejsou stejná, takže nešlo u druhých instalovat úchyt, máme takového trochu mrzáčka, ale manžel to docela dlouho skládal a nakonec to zjistil, když už umísťoval jen úchyty-madla, že jedny dveře jsou jiné a madlo nejde umístit.

Špatná kvalita balení zboží mě docela zklamala.

Registrovaný uživatel12. ledna 2024

Jednoduché složení dle návodu. Prostorná, rozměrově vyhovující.

Zatím jsem neshledala.

Registrovaný uživatel29. října 2023

levné, snad dolává vlhku

plastové díly se kroutí a není snadné je sesadit. Chyběly malé díly a nebyl proseknut jeden ovor ve dvířkách.

Vzhledem k tomu, že byla třeba reklamace, se všehno protáhlo a ztratila jsem dost času

Registrovaný uživatel31. května 2023

Pěkné na oko .. jako žena jsem si to složila sama

Dost měkký materiál a zadní stěna je na dvě věci .. když mi tam bude zatékat, určitě se stěna rozpadne :(

Registrovaný uživatel23. srpna 2022

Rychlá montáž, kompaktní rozměry - nemá nožky, což je na balkon výhoda - není třeba uklízet pod skříňkou. Dostatečná nosnost na zahradnické potřeby apod.

Krytka z výroby vložená zevnitř předního okraje dna, a stejně tak i stropu, vždy v jedné západce dobře nezapadala, což vedlo k mírnému vyboulení po jedné straně při kraji. Podařilo se ale nakonec srovnat, ne sice úplně, ale na přijatelnou mez.. Pokud je potřeba uložit více menších věcí, hodila by se možnost dokoupení police navíc.

Dobrý produkt za příznivou cenu.

Registrovaný uživatel2. září 2021

zatím jsme ji sestavili a uvidíme jestli splní naše očekávání

Registrovaný uživatel4. dubna 2021

skříňka byla velmi rychle složená,jednoduché skládání,mám ji na balkonu,zatím vše v pořádku.