Zahradní skříň Recenze Keter Garage XL černá/stříbrná

Recenze Keter Garage XL černá/stříbrná

Tato nízká úložná skříň s policemi Garage XL od značky Keter je vynikající volbou pro uspořádání vašich nástrojů a nářadí v garáži, skladu nebo kůlně. Nabízí vynikající funkčnost a stylový design. Tato skříň disponuje policemi, které lze přizpůsobit tak, abyste na ně mohli uložit předměty různých velikostí. Je navržená moderně a se smyslem pro detail, jak dokazují například robustní kliky,…

Bogdanova Marie30. srpna 2025

Větší šmejd jsme neviděli. Díly nám přišli polámané. Nepasují díly do dílů. A neudrží to ani plechovku od Coca Cola natož cukr. Zlatý komunistický materiál, mám ho v garáži 60 let a pořád drží.

Už nikdy více… Zbytečné peníze.

z.drejsl31. července 2025

Skříň je kvalitní a bytelná a celkem odpovídá popisu

Nekompletní balení, chyběly komponenty a některé šrouby, šrouby jsem dokoupil, komponenty jsem amatérsky nahradil. Některé otvory nebyly dolisovány a musel jsem je dořezat, či dopilovat Bylo tam několik zbytečných komponentů navíc, zřejmě k jinému typu skříně

Pokus budete mít štěstí a příjde vám vše komplet a dobře vylisované, tak je to opravdu bytelná skříň s deklarovanými vlastnostmi Pokud vám to příjde ve stavu jako nám, budete potřebovat šikovného kutila aby vám pomohl se sestavením

Jiří Vaja18. května 2023

Výborná skříň do pergoly. Hodila by se ještě jedna police. Poraďte kde sehnat.

Registrovaný uživatel14. června 2022

Skvěle se nám hodí pod pergolu