Zahradní skříň Recenze Keter Excellence Low 9709

Recenze Keter Excellence Low 9709

Úložná skříň Keter Excellence Low se vyznačuje bezúdržbovým designem, možností uzamčení a vysokou odolností vůči atmosférickým vlivům a mechanickému opotřebení, kdy slibuje multifunkční využití v domácnosti, v prádelně, v garáži, v kůlně, ve sklepních prostorách, na zahradě, na terase, v pergole či kdekoliv jinde. Ke skříni je pak možné přidat zvýšené nožičky pro snadné a praktické čištění podlah…

andrea.voz8. června 2025

Hledala jsem plastove skříne na zahradu a konečně jsem našla tyto kombinovatelné skříně Keter. Oceňuji možnost dokoupit různé velikosti ve stejnem designu.

Skříně mám venku pod stromem, ale teče do nich.

Registrovaný uživatel23. února 2023

Náhodně :-) podle velikosti ! Naprostá spokojenost ! Vychytaná skládačka . S plasty jsem pracovala ,proto smekám :-) !

Palec nahoru !

Registrovaný uživatel17. října 2022

Nekvalitni výrobek. Přišel poškozený na vice částech.

Již bych nezakoupila.

Registrovaný uživatel16. dubna 2022

polámané díly v originálním balení

Je to kšunt

Registrovaný uživatel10. března 2021

přišlo mi rozbité zboží

Registrovaný uživatel20. října 2020

Skříňku jsem si zakoupila na balkon a používám ji na koš na prádlo, kolíčky, belík, lopatku, konvičku a ....Skříňka je z plastu tak ji nevadí povětrnostní podmínky. Dobře jsem vybrala a jsem s ní spokojená.

Registrovaný uživatel2. března 2020

Je velmi pěkná.Dost se do ní vejde.

Pěkná a praktická skříň, která je u nás v chodbě ozdobou.