Sekačka Recenze Kärcher LMO 36-46

Recenze Kärcher LMO 36-46

Akumulátorová sekačka na trávu LMO 36-46 je opravdu silná a výkonná. Navíc zajišťuje bezpečnou práci bez emisí. Díky zapínatelnému pohonu zadních kol Push Assist zvládne bez námahy i stoupání na zahradě. Velká pracovní šířka v kombinaci s objemným košem na trávu zabezpečuje rychlý postup práce a méně časté přerušování sekání.

Registrovaný uživatel18. října 2022

Jsem spokojen výška sekání, dostatečný koš, nevypadává nic ven. Jsem velmi spokojen

nutnost dokoupit ještě jednu baterii

Registrovaný uživatel5. srpna 2021

Sháněla jsem nějakou AKU sekačku, protože startování motorové sekačky byl pro mne přece jenom náročný. Startování této sekačky je zkrátka perfektní. Sekačka je lehká, velmi dobře se ovládá, je tichá. Zvládá i mírný kopec, pojezd tomu pochopitelně pomáhá. Design - hezký. Zvládá i vyšší trávu. Baterie bohatě vystačí na pozemek 500m2. Seká velmi dobře, koš má opravdu velký objem, vždy vysypu až po posekání celého pozemku, v podstatě jsem se ještě "nedopracovala" k tomu, abych koš vysypávala již během sekání.

Zatím jsem žádné .

Jsem nadšená a spokojená. Odpadly mi starosti s koupí benzinu a doplňováním oleje. Je mi 68 let a sekačku bez problémů zvládám. Fakt z ní mám radost.

Varianta 1x 5,0 Ah
Registrovaný uživatel7. července 2021

Jsem spokojen výška sekání bezvadná pěkný koš nevypadává jsem velmi spokojen

Musel jsem přikoupit ještě jednu baterie baterie moc dlouho nevydrží ale s dvěma bateriemi je to fajn

Registrovaný uživatel28. června 2021

Lehká, baterie i v kopcovitém terénu vydrží 30 minut (uvidíme po čase, prý se pak výkon baterie snižuje), skvěle funguje mulčovací nástavec (i velmi vysokou trávu dokáže rozsekat na drobné kousky). Použito cca 4x, tj. zatím velká spokojenost.

Varianta 1x 5,0 Ah
Registrovaný uživatel25. května 2021