Dosud jsem nevyzkoušel.

Dosud jsem nevyzkoušel.
Dobrá cena a kvalitní provedení tlakové hadice.
Tryska zařízení z měkké mosazi,po použití v jiném materiálu než plast se rychle opotřebuje.
Jen na okapy a plastové potrubí.
Zatím nemohu posoudit, protože zboží objednané 21.9.2021 mě ještě nebylo doručeno.
Nad míru splnilo očekávání. Měl jsem strach, jak budu hadici strkat do roury a ono je to již vymyšleno ! Ty trysky co směřují do zadu, tak prakticky tlačí hrot hadice dopředu a tak hadice leze do porubí sama ! Někdy chce jen trochu pomoci :)
Velké mínus dávám, za balení od výrobce ! Hadice je poněkud měkká a smotaná do velmi malého prostoru / malého radiusu. Já jsem chcel před začátkem prací hadici rozmotat, což byl úusměvné, hlavně pro kolemjdoucí a hlavně jsem i hadici "zlomil" a to mě dost nasr..... Naštěstí i tak hadice funguje, ale je prostě nalomená. Apeluji a všechny zákazníky, dejte pozor při rozbalování !
Ještě nevím jak mi dlouho vydrží nalomená hadice, ale jestli ještě chvilku vydrží, tak jsem v celku spokojený.