nerezové vykrajovátko ve tvaru kosti je určeno k vykrajování těsta, či marcipánu. Výška: 17 mm Šířka: 58 mm Recept pro inspiraci: Pískové cukroví Suroviny: 250 g hladké mouky, 250 g solamylu, 250 g cukru, 250 g másla, 2 celá vejce, 1 prášek do pečiva, šťáva a kůra z jednoho citronu Postup: Vypracujeme těsto, zabalíme do utěrky a dáme přes noc do lednice. Vykrajujeme různé tvary, pečeme do růžova.
nerezové vykrajovátko ve tvaru kosti je určeno k vykrajování těsta, či marcipánu. Výška: 17 mm Šířka: 58 mm Recept pro inspiraci: Pískové cukroví Suroviny: 250 g hladké mouky, 250 g solamylu, 250 g cukru, 250 g másla, 2 celá vejce, 1 prášek do pečiva, šťáva a kůra z jednoho citronu Postup: Vypracujeme těsto, zabalíme do utěrky a dáme přes noc do lednice. Vykrajujeme různé tvary, pečeme do růžova.