Hlavní obsah stránky
Likér Jägermeister 35 %

Jägermeister 35 %

Nahlásit
Nahlásit chybu

Bylinný, 35 %, 0,7 l, země původu Německo, dárkové baleníNěmecký Jägermeister je naprostá klasika mezi bylinnými likéry. Hořko-sladká lahůdka stojí na přísně utajované receptuře celkem 56 ingrediencí - bylin, květů, kořínků a ovoce.

Doporučené nabídky

 

 

  •  
 
 
 
 

Nabídky dle ceny

 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace

Popis

Německý Jägermeister je naprostá klasika mezi bylinnými likéry. Hořko-sladká lahůdka stojí na přísně utajované receptuře celkem 56 ingrediencí - bylin, květů, kořínků a ovoce. Po 6-týdenní maceraci putuje směs do dubových sudů, kde vyčkává celý rok na svou chvíli. Do lahví se pak stáčí temně hnědý likér s výraznou chutí bylin a svěžími citrusovými tóny.

Klíčové vlastnosti
  • roční zrání v dubovém sudu
  • komplexní aromatická chuť
  • receptura obsahuje 56 ingrediencí

Bylinný likér Jägermeister

Legendární „Jäger“ skvěle funguje samostatně, ideálně v ledově nachlazených panácích. Stejně tak mu to ale sluší v teplých i studených koktejlech.

Namražený Jägermeister v ledu
Výběr ingrediencí

Čisté přírodní přísady jsou pomalu kombinovány výrobními experty, tzv. mistry destilace. V první fázi tito mistři destilace pečlivě vyberou rostliny s využitím znalostí jejich substancí a aromatických složek. Každá přísada a její poměr jsou nesmírně důležité, a tak probíhá proces výběru s velkou pečlivostí. Ingredience se následně přesně odváží, poté se drtí a míchají.

Macerace

Přírodní ingredience rostlin jsou několik týdnů jemně extrahovány v procesu studené macerace se směsmi alkoholu a vody tak, aby všechny složky perfektně prolnuly. Různé produkty macerace se kombinují a vytváří se finální směs esence Jägermeister. Po skončení procesu macerace prochází extrakt další kontrolou kvality a je pak na jeden rok uskladněn v dubových sudech.

Sudy Jägermeisteru
Skladovaní s sudech

Zatímco většina bylinných likérů se lahvuje krátce po maceraci, esence Jägermeister prochází dlouhodobým procesem zrání, díky kterému vzniká komplexní produkt. Jemné póry v dubových sudech umožňují esenci jemně vdechovat kyslík procházející dřevem, což přispívá k výraznému aroma Jägermeister.

Výroba

Po ročním zrání v dubových sudech se extrahovaná směs znovu filtruje a vytváří se čistý roztok. V posledním kroku se esence Jägermeister míchá s vodou a čistým alkoholem, vyvažuje tekutým cukrem a karamelem a následně se znovu filtruje. S využitím všech tradičních postupů se uzrálá esence nyní stává skutečným bylinným likérem Jägermeister s jeho charakteristickou chutí. Jägermeister je připraven na plnění do charakteristických zelených lahví.

Parametry

VýrobceJägermeister
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategorieLikéry
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Obsah alkoholu35 %
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Objem0,7 l
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Druh likérubylinný
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Dárkové baleníano
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Země původuNěmecko
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení

Likéry Jägermeister

Mohlo by vás zajímat