Moc malý průměr,na zemi se otáčí celý dokola, když cvicite a hlavně se plast prohýbá, když na něm stojím a to mám váhu 74kg.
Více bych ho nekoupila.

Více bych ho nekoupila.
Výborné cvičení.
Jsem spokojen doporučuji všem děkuji
Stále jsem ho neobdrzela
Je malý ,mohl.by být trochu větší .
Strašně malý průměr
Bez problémů se otáčí, nikde nedrhne.
Při otáčení cítím kuličky, které provádí valivý pohyb. Mám obavy zda vydrží.
Lehký přesně jak jsem očekávala už trénují.
Skvělá věc na procvičování.
Chtělo by to kvalitnější materiál, ne plast. Jestli tohle je velký Twister, tak s mojí vel. 34 je na mojí velikost akorát, to nevím, jak se tam vejde vel. 38 nebo 43 ?
Nejlepší byl ten kovový, za totáče, průměr asi 45 cm, těžký, levný a úplně stačil. Ne všechny novinky jsou kvalita.
Lehký, pěkný design.
Malý průměr, nízká nosnost.
Pouze pro ženy.
Kvalita a cena produktu jsou v rovnováze.
Pokud stojím mimo vyznačené nášlapy, slyším, že se někde o sebe třou plochy, které by neměly.
Zadírá se,lepší si připlatit za kvalitnější,který uź jsem si pořídila
Děti používají ve škole přály si ho i doma Ježíšek donesl
Spokojenost
BOLÍ MNE ZADA a tohle je fajn
Je to tak pro děti
Už je v popelnici
Spíše pro děti, u produktu nebylo uvedeno. Nám to nevadí, pro děti jsme kupovali. Doporučuji ke zboží přidat info.
Žádný těžký materiál jako kdysi když jsem měla tocnu kovovou
Průměr tóny by mohl být trochu větší pokud by měl nohu větší než číslo 39 byla by točna na nic noha by se nevešla
je k ničemu, max . pro děti jako hračka
V pohodě, jsem spokojen