Recenze Intex Mat Giant 56841

Intex Gigant plovoucí matrace 56841 je obrovská plovoucí deka o rozměru 290 x 213 cm. Má 2 vzduchové komory pro větší bezpečnost. Snadné nafouknutí a vyfouknutí. Materiál tvoří vinyl (0,50 mm).

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Intex Mat Giant 56841 je podle recenzí pohodlné a prostorné lehátko z kvalitního materiálu, které zvládne i náročnější použití. Někteří uživatelé však zmiňují obtíže s manipulací a uskladněním kvůli jeho velikosti a hmotnosti. Objevily se i ojedinělé případy úniku vzduchu a poškození přídavných dílů.

• Velká a prostorná konstrukce
  • Pevný a kvalitní materiál
  • Snadno se nafukuje
  • Pohodlná pro odpočinek
  • Dá se použít i na přikrytí bazénu
  • Těžká při přenášení
  • Složitější manipulace a uskladnění
  • U některých kusů dochází k úniku vzduchu
  • Po čase se může utrhnout přídavný plastový díl

spickve14. května 2026

super zboží,již kupujeme opakovaně

Registrovaný uživatel22. srpna 2023

Veliká, ohebná, používám 3ks na přikrytí bazénu, hezky drží teplo. Sestává ze dvou komor, takže když má jedna defekt, stále půlka matračky drží. Vždy sroluji a dám na kraj bazénu, kde jsou kameny - i tak se za rok používání prodřela jen jedna půlka matrace.

po čase se utrhne takový přídavný plastový díl - provozu to nevadí

produkt doporučuji a doufám, že se bude dlouho vyrábět, že nepůjdou dolů s pevností fólie

Registrovaný uživatel31. srpna 2022

Pevná. Vydržela kamínkovou pláž v Chorvatsku.

Těžká

Registrovaný uživatel29. července 2022

Použili jsme na moři v Chorvatsku. Lehátko je velké, snadno se nafukuje, snadno se na lehátko "nastupuje" a unese až 7 lidí. Spoustu lidí - převážně cizinců se s obdivem ptalo, kde jsme lehátko koupili. Doporučuji pro partu lidí. Když jsme na lehátku neleželi, vytvářelo nám prostor mezi při házení si s míčkem na počítanou....

Relativně těžké i po snadném vyfouknutí, zvláště, když člověk jde k hotelu 1 km...Při přenosu z moře na místo, kde člověk má deky na odpočívanou je nutné přesouvat 2 osobami....s 1 osobou hrozí propíchnutí, když na cestu nevidí...

Skvělý zážitek, nejvíce ocení děti, ale i dospělí.

Registrovaný uživatel20. července 2022

Naprostá spokojenost. Pro příští rok bereme další pro připojení.

Registrovaný uživatel15. července 2021

Pohodlný, prostorný

Registrovaný uživatel7. dubna 2021

Polovina matrace uchází při prvním nafouknuti.

Registrovaný uživatel18. ledna 2021

super pohodlná pro 2 ideální opalování na otevřeném moři (Y)

Složitější přemisťování

Registrovaný uživatel3. září 2020

Skvělá věc, děti ji naprosto zbožňují Dá se "složit" na polovinu Kvalitní, pevný materiál

Nevýhodou je velikost pro manipulaci a uskladnění (ale s tím se musí počítat, když si pořizujete "Giant matraci") :)