Recenze Intex 56287 nafukovací labuť

Recenze Intex 56287 nafukovací labuť

Bílá labuť je jedním z vodních vozidel, které čeká na větší děti. Se svými velkými rozměry a stabilním rozpoložením těla uveze i dvě dospělé osoby najednou. Má dvě pevná držadla. Firma Intex obhajuje svoji kvalitu výrobků pro rekreaci a zábavu na celosvětovém trhu již několik desítek let.

Registrovaný uživatel14. října 2023

rychlé jednání, cena

Registrovaný uživatel10. července 2023

přesně dle obrázku.

Registrovaný uživatel20. července 2021

Veliká, takže veliká sranda.

Naprosto super!

Registrovaný uživatel16. září 2020

Bohužel mám špatnou zkušenost. Labuť se vyfoukla do druhého dne, následně jsem dostala v rámci reklamace druhý kus a ten se vyfoukl do druhého dne úplně stejně. Nechávám si vrátit peníze, další kus již zkoušet nechci. Naštěstí jsem narazila na dobrý eshop 4kids, kde zajišťují i svoz reklamované zboží a mají skvělý servis, jinak bych byla opravdu naštvaná.

Registrovaný uživatel9. září 2020

Je fakt obrovská, lze dobře nafouknout nožní pumpou k nafukovacím matracím. Nyní po skončení sezóny šla dobře umýt, vyfouknout a složit zpět do krabice. Vyřádili se na ní děti i dospělí.

Dle návodu není určená dětem, ale když jsou pod dozorem, je to bezpečné.

Za dobrou cenu velká zábava. Rozměry na výrobku uvedené odpovídají - JE OBŘÍ, skoro jako na pouti :-)