Recenze inSPORTline Radona 29688

Infračervená LED maska inSPORTline Radora je vaším spojencem pro rozjasněnou pleť, a to v pohodlí domova bez složitých procedur a drahých salonů. Infračervené světlo NIR - technologie, která jde hlouběji než běžné LED masky LED maska Radora využívá infračervené světlo NIR, které proniká hlouběji do pokožky než klasické barvy LED. To znamená výkonnější podporu regenerace, lepší obnovu buněk a…
Porovnat ceny 2 180 Kč

Anna25. září 2026

Silikonový materiál,snadné ovládání

Perfektní poddajná LED maska s mnoha programy.Na hodnocení výsledků na pleť je ještě brzy,ale jsem maximálně spokojená a věřím,že splní co očekávám

eva.machackova5522. srpna 2026

Maska funguje, ovládání je snadné a intuitivní. Oceňuji možnost zvolení intenzity a několika druhů režimů na různé problémy.

Pro mě je maska celkem velká, asi je vhodnější pro větší obličej. Na obličeji mi nedrží, takže musím při použití ležet. Navíc díky otvoru na ústa není aplikace přesná, např. v okolí brady. Taky by bylo vhodnější mit na masce nějaký popruh, kterým by se maska lépe upevnila na hlavě.

mrs.m.svec7. dubna 2026

Opravdu funguje, vyrovnaná se maskám, ktere stoji i 5x vice.

fedorkovad1. února 2026

Neni vubec stabilni i pri mensi zatezi