Pro domácí masáž je super. Prohřívá a masíruje svaly dle nastavení.

Pro domácí masáž je super. Prohřívá a masíruje svaly dle nastavení.
Je to perfektní.
Po obdržení jsem hned vyzkoušela. Jsem spokojená a myslím že mi to pomůže. Tak že nelituji.
Můžu doporučit
Používám denně - úžasná pomůcka !
Zatím jsem žádný zápor neobjevila.
Funkčně dobrý výrobek
Tichý provoz
Ovládací panel by byl epší na přívodním kabelu
Celkem OK
Funguje to dobře
Chce to trochu zručnosti,,ale to se dá vychytat. Pak to zvládne vše.
Umístění ovladače je trochu nesikovné. Ale jak jsem uvedla v kladech, trochu zručnosti a není problém.
Používám často, tedy po každé náročnější aktivitě. Úplně to maséra nenahradí, ale každopádně se člověku uleví. Takže mohu doporučit.
Maximální spokojenost, velkou výhodou je, že ho lze použít na různých částech těla. Zavěšením rukou lze regulovat sílu masáže což je super....vřele doporučuji
Je to super. Silný, kvalitní, vydrží. Používám snad na všechny části těla
Má jenom klady a na krční páteř je úplně vynikající
Je to dobrý výrobek
Masíruje do hloubky.
Ne všichni snesou tu tvrdost a i bolestivost..
Použití občas, proč ne.
Velká spokojenost s touto firmou a i se zbožím které jsme si objednali.
Vypadá dobře bitelny věřím že vydrží.Mám jej teprve druhý den, takže ještě nemůžu posoudit.
Funguje, masáž příjemná.
Krátký přívodní kabel. Funkce ohřevu slabá. Když už se to zahřeje tak přístroj po 15 ti minutách vypne. Umístění ovládacích tlačítek vymyslel asi někdo před zrcadlem. Jinak na ně nevidíte, když to máte na krku...
Přes zápory bych ale přístroj doporučil.
Velmi příjemné promasírování i krbu a ramen, kam se jiné produkty často nedostanou.
je tezky
Masáž jako od maséra.
Velmi dobře masíruje. Škoda, že jen jednou.
Po prvním použití jsem musela poslat na reklamaci, přestal fungovat, nešel vůbec zapnout.
Po vrácení z reklamace po prvním použití opět nešel ... zaslán k další reklamaci.
Trpím bolestmi krční páteře a hlavy a zkouším ho, jestli mi pomůže.
Zatím zkouším.
Pohodlné užívaní.
Používám skoro každý den i 2x denně.
Očekávání splnil.
Možná kdyby bylo místo 4 masážních koulí více menších koulí.
opravdu pomáhá od únavy
používám každý den