více úchopů
protáčivé plastové kryty na úchop

více úchopů
protáčivé plastové kryty na úchop
Hrazda jako takova je v poradku. Ukotveni do zdi/ Ytongu jsem radeji vylepsil navarenim velkeho 3 mm tl. plechu na obe patky s otvory na kovove hmozdinky Fischer.
Dobrá cena.
Používám každý den.
Kvalita zpracování. Pevnost.
vydrží mých 92kg
snadná montáž
nesedl mi design
- trubky závěsu jsou na hranici, kdy průhyb je celkem hodně znát u jednostraném zatížení 90kg.
- volil bych trubku s okousek větším průměrem, tato tyčka mi v dlaních moc nesedí.
- přiliš velké vůle u ukotvení střední trubky, která spojuje oba závěsy. Nedá se dotáhnout "nafest"; bude nutné dát nějakou pryž mezi pro stažení; prozatím se střední trubka "hýbe".
-polstrování pro ruce dlouho nevydrží a protáčí se (materiál je pravděpodobně plast s přídavkem pryže).
Splní účel, chce to dát nad dveře, aby jste měli dostatečný prostor pro nohy.
Hmoždinky co jsou v balení jsem vyměnil a doporučuji užít chem. kotvu.
Za ty peníze nic moc, znovu bych si to nekoupil.
Celkové hodnocení lehký podprůměr.
Není uchop na uzko rovny
produkt byl špatně svařený,musel jsem dát upravit do zámečnické dílny
Spousta moznosti uchopu
Chce to lepsi hmozdinky a tak jako tak se neveset na madla nejvzdalenejsi od zdi. Je tam obrovska paka a hrazda muze vypadnout.
Prisroubovana cast nesedi uplne presne a je tam dost vule. Pri cviceni se tedy hybe a neni to uplne prijemne.
Špatné hmoždinky
Úzké úchopy a držáky prokluzuji
Snadná instalace
Kvalitní materiál
Víc využití třeba pověsit si na to věci na ráno
Je to dárek k vanocum
Nízká cena, více uchopovací hrazda.
Nutno dokoupit chemickou kotvu+šroubení. Hmoždinky a šrouby, které jsou součástí hrazdu neudrží ve zdi.
Otřesný systém kotvení do stěny
Levná víceúčelová hrazda.
Slabší materiál. Při dotažení šroubů došlo k mírnému promáčknutí jeklu.