Recenze inSPORTline Činkový set 50 kg

Recenze inSPORTline Činkový set 50 kg

Činkový set v kufru inSPORTline 5–50 kg je set tvořený dvěma osami, jednou vzpěračskou tyčí, 14 kotouči a bezpečnostními objímkami. Kotouče v hmotnostech 1,25 – 5 kg jsou vyrobeny z vysoce odolné oceli, která je opatřena speciální povrchovou úpravou proti odřeninám a korozi. Ocelové hřídele jsou na koncích opatřeny závitem pro snadné zajištění závaží pomocí bezpečnostních objímek. Kotouče tak…

karlik91119. dubna 2024

Za ty prachy to ujde.

trijarda14. března 2024

Spokojenost se vším.Rychle dodání super výbava.Vše dobré. .

mila.zap18. února 2024

Povolují se matice....

frost8110. února 2024

Za tu cenu velmi výhodný set želez. (Kupoval jsem v akci). Pozor, ať omylem neobjednáte ty s cementovou výplní.

Ne moc kvalitní kufr. Pri zavirani z něj vypadávají osy a hřídele uložené v horním víku. Dále při cvičení je někdy třeba dotáhnout jistící matice - objímky, stejně tak pulenou osu. Ale doma žádný problém. Možná si to časem sedne.

Doporučuji. Na domácí cvičení naprosto dostačující. Nqavic za tu cenu bezkonkurenční. Doporučuji si spočítat, jaké váhy bude člověk používat. S kotouči je možná na jednoručky maximální kombinace 20 kg.

jura.olin5. února 2024

super kvalita skvělé balení

gteame22. ledna 2024

celkem pouzitelny a bez problemu ;-)

kuzel.adel18. ledna 2024

naprosto TOP cena!! (v akci Black Friday) za takové množství zátěže!!!

černý lak je zcela nekvalitní, neustálý nepořádek kamkoli činky položíte - odlamují se kousky černého laku

naprosto skvělý kompromis cena/kvalita/množství zátěže

lu.fasko17. ledna 2024

vybral jsem si ho kvůli sestavování zátěže 50kg je super a také dlouhá osa je perfektní. má plastový obal ktrý je mobilní.v neposlední řadě byla víc než poloviční cena 2490kč .za původní cenu bych si výrobek nikdy nekoupil!!!!!!!! používám set skoro každý den a zcela mi vyhovuje.

výrobek má nestálou povrchovou úpravu ze závaží se odlupují kovové šupinky které se mi zapíchly do obou dlaní a taktéž do obou prostředníčků po zapíchnutí jsem mírně krvácel dlaně nevadily ale ti prostředníčci mě omezili v aktivitách.

jinak dobrý !!!!

MP12. ledna 2024

Kvalita /cena, přepravní kufr,

snad jen, že při zavírání kufru tyče nedrží, a je potřeba si se zavřením vždy trochu pohrát.

Na domácí posilování naprosto perfektní. za mě naprostá spokojenost

lenka.pindorova14. prosince 2023

Je to vánoční dárek, nemohu hodnotit

Registrovaný uživatel11. srpna 2023

Dobře se drží

Registrovaný uživatel20. června 2023

Na domácí makání bohatě postačí.

Registrovaný uživatel9. února 2022

Dobrá sada pro ty kdo začínají se cvičením.

V případě, že ji chce člověk přemístit je problém s plastovými držáky ruček, které po vydělání už nedrží.

Registrovaný uživatel10. ledna 2022

syn si to vybral , je nadmíru spokojen

Registrovaný uživatel7. listopadu 2021

Kvalita zpracování je na velmi slušné úrovni. Prostě je to kus železa jak má být co na tom hodnotit víc.

Registrovaný uživatel10. října 2021

Za tu cenu super

Registrovaný uživatel9. srpna 2021

Super cinka

Registrovaný uživatel14. listopadu 2020

Obě části tyče u sebe výborně drží, i když naložíte mnohem větší váhy, nemají tendenci se od sebe oddělit.

Po rozbalení tyč trošku klouzala, na prvních několik tréninků doporučuju cvičit spíš s rukavicemi, kotouče často utíkají z tyče i se zajišťovákem takže musíte poměrně často dotahovat.

Jinak jsem spokojen.

Registrovaný uživatel6. ledna 2020

Kvalitní provedení činek, vynikající pro malé bytové prostory, na výšku zabírá minimální prostor, zcela postačující pro cvičení doma. Lze snadno převážet na chatu, na delší návštěvy apod.

Takovýto výrobek dlouho chyběl na našem trhu, jednoznačně doporučuji ke koupi. Cena odpovídá kvalitě.