Snadná montáž.

Snadná montáž.
Ještě jsem nemohl produkt vyzkoušet.
Nedá se upevnit do dveří, kde jsou obložky. Tato informace měla být na stránkách.
Výborná fixace do zdi
Na širší futra úplně k ničemu ....
Do dveří bych to nedával.
Dá se umístit kdekoliv a pohodlně se na ní cvičí
Jsem spokojený
Cena. Kvalita.
Rychle upnutí, není nutné vrtání.
Dobrý poměr cena kvalita
jednoduché levné řešení pro cvičení
Pevná konstrukce
Po delším používání se pěna začíná slupovat a lepit
Koupit či nekoupit? To jest pouze vaše volba, za mě cenově na pohodu
Snadná montáž, příjemný úchop
Mohl by tam být ještě nějaký aretační zámek
Ok, spokojenost.
Drží.a dokonce udrží i mých 100kg.
Rychlá montáž, dobře vypadá.
Mírně se při zátěži okolo 80kg prohýbá, nicméně drží na místě, úchopy se dle mého názoru rychle opotřebují.
Za ty peníze, v akci před vánocemi, nezklamal :-)
Odeslání trvalo relativně dlouho. Ale jinak nic vytknout nemohu.
Obchod doporučuji.
levný, nemusí se vrtat
nedrží. Do dveří šíře 90cm se ani nezandá, do dveří 80cm se nainstaluje, ale vůbec nedrží
k ničemu. Je třeba pořídit pořádnou hrazdu, která se přivrtá do zdi, ta pak drží
Ještě nebylo vyzkoušeno.
za ty peníze dobrý
Super. Pěnové madla drží perfektně a celkově konstrukce je robustní..
- slabé šroubky do futer. (nahrazeny 2 pořádnými za 4 Kč).
Všechno v pořádku. Doporučuji.
Jsem bývalý cvičitel nářaďovec.Dnes tomu říkáte sportovní gymnastika.Je mi 87 let.Silně atrofují.Nohy mi téměř neslouží.Nemohu již do tělocvičny,Proto posiluji doma.Zatím jsem spokojen hrazdička zpomaluje ochabování svalstva.Podle výškového nastavení hrazdičky,je možné provést i výmyk ovšem s tím,že na podlahu dám pro jistotu měkkou podložku,kdyby hrazdička povolila.Cvičím 3x týdně.Rád bych si u vás ještě koupil stavitelné stalky,ovšem jen za cenu do 2000 tisíc kč.Jsem penzista a nemám peněz nazbyt.
Zápory vidím jen v ceně stavitelných stalek.Pokud s mým návrhem s cenou do 2000 Kč souhlasíte objednám si je.S největší pravděpodobností už neudělám špicara,ale stoj o ramenou bych asi dokázal.
Očekávám odpověď.