Sekačka Recenze Husqvarna LC 356VP

Recenze Husqvarna LC 356VP

Husqvarna LC 356VP je robustní, vysoce výkonná sekačka s vlastním pohonem, určená pro větší zahrady. Je vybavena snadno startovatelným motorem s ventilovým rozvodem OHC, variabilní rychlostí pojezdu a 56 cm širokým, robustním ocelovým žacím ústrojím s možností bočního výhozu posečené trávy. Ergonomická a snadno sklopná rukojeť, pohodlné vyprázdnění sběrného koše a snadno nastavitelná výška…

loviska7. května 2025

Rychlý pojezd Výkon motoru Snadný start Tichá Náplní koš po vrch Jednoduché, blbuvzdorné

Nelze ručně napumpovat benzín do motoru Divný tvar rukojeti Slabá aretace rukojeti k podvozku, uvolnila se mi opakovaně

Tak skvělou sekačku jsem v této cenové kategorii ještě neměl. Na 2000m2 ve svahu odvádí úžasnou práci, ale své mouchy má. I tak doporučuji.

Registrovaný uživatel1. května 2025

opakovaná reklamace pojezdu!!! tento typ už nikdy!!!!

Standa K.7. listopadu 2022

Solidní motor

Velmi nekvalitní plastová kola - stále prokluzují, kovové šasi po záruce prasklo, kazící se pojezd. Tahat sekačku bez pojezdu je náročné...

Sekačka sice na první pohled vypadá dobře ale po několika sečeních a po několika letech provozu zjistíte že je velmi nekvalitní...

Registrovaný uživatel14. října 2022

vzhled a spolehlivost,15x za sezonu

Registrovaný uživatel16. srpna 2022

Sekakali jsme asi4×. Dobře seče i vysokou travu.Široky záběr. Radost sekat!

Zatím žádné zaznamenané.

Doporučuji, jsme spokojeni.

Registrovaný uživatel25. dubna 2022

Lehká, velmi dobrý výkon i ve vysoké trávě

Hodila by se větší pojezdová kola, mezi drny občas uvízne.

Velmi dobrá volba

Registrovaný uživatel22. března 2022

Dobrý a výkonný stroj. Velká spokojenost!

Vynikající obchod, profesionální a vstřícné jednání. Zakoupeno již více strojů a vždy maximální ochota. Vřele doporučuji!

Registrovaný uživatel19. září 2021

Velký záběr + velký koš , který náplní na doraz i mokrou trávou.

Uchycení madla plastovými maticemi . Stále se povoluje , je potřeba ho dorvat šrouby.

Cena - výkon . Doporučuji všem na větší pozemky.

Registrovaný uživatel4. července 2021

spolehlivě poseká i vysokou trávu pojezd nejnižší rychlostí - vhodný pro seniory dodatečně jsem dokoupil kompletní mulčovací soupravu

v nejvyšší poloze zanechává dost nízký porost vyšší hmotnost

velice spokojen s volbou sekačky velice spokojen s prodejem

Registrovaný uživatel14. května 2021

silný motor, možná výška sekání, zvládla i hodně zarostlý terén