Sekačka Recenze Husqvarna LC 347V

Recenze Husqvarna LC 347V

Odolná a kvalitní sekačka na trávu pro snadné, příjemné, pohodlné sečení a perfektně upravený trávník. Chytrá řešení jako jsou skládací rukojeť, variabilní rychlost pojezdu a snadno nastavitelná výška sečení snižují námahu a zajišťují vynikající výsledky sečení. Výtečná schopnost sběru posečené trávy, na ploše zůstává pouze minimální množství ústřižků a trávník pak vypadá uklizený a upravený.

4 recenze

Registrovaný uživatel16. dubna 2022

dobrá cena, vše ok.

Už jednu sekačku mám,nic lepšího jsem neměl,doporučuji!!!

Registrovaný uživatel4. července 2021

K nákupu produktu této značky mě vedla dvacetiletá zkušenost s předchozím modelem Husqvarna royal 47s. Nízká váha, výborná ovladatelnost, nezničitelný motor a zanedbatelná údržba šasi. Dodnes je v provozu. LC 347 V model má navíc dokonalejší kapotáž motoru , elegantně provedenou páku změny výšky sečení a pro použití v členité zahradě je k dispozici "pětistupňová " převodovka pojezdu. Má skutečně dokonalý sběr trávy a sběrný koš je plněn na celou svojí kapacitu, nikde se posečená tráva nehromadila v šasi aniž by koš nebyl naplněn. Spokojenost hlavně a variabilním pojezdem. (Např. vysoká tráva a pomalý pojezd nezahltí motor a sebere posečenou trávu)

Zatím jsem žádné neshledal.