Recenze Hugo Boss 1513340

Hugo Boss - to je synonymum pro elegantní doplňky, které si oblíbily miliony gentlemanů po celém světě. Propadněte jim i vy a připněte si na zápěstí hodinky z volnočasové kolekce Ikon. Tmavě modrý ciferník vás na první pohled upoutá třemi chronografy. Pomyslnou třešničkou na dortu je pak masívnější pouzdro a tah z ušlechtilé oceli v barvě žlutého zlata, který se přizpůsobí vašemu zápěstí bez…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Hodinky Hugo Boss 1513340 jsou chváleny za kvalitní zpracování a luxusní vzhled, který přitahuje pozornost. Většina uživatelů je spokojena s jejich funkčností a designem, i když se objevila drobná výtka k otevírání pásku. Celkově se jedná o produkt, který splňuje očekávání z hlediska vzhledu i výkonu.

• Luxusní vzhled a masivní provedení
  • Kvalitní zpracování
  • Krásný design
  • Fungují bez závad
  • Obtížné otevírání pásku

Registrovaný uživatel19. května 2022

Kvalitní produkt.

Dobrý den, velmi dobrý produkt i internetový obchod. Mějte se.

Registrovaný uživatel14. ledna 2022

Luxusní balení Krásné a kvalitní hodinky Funguji jak mají Komunikace s prodejci, vynikající TOP cena!

Registrovaný uživatel3. ledna 2022

Krasne kvalitni hodinky,rychle odeslani

Registrovaný uživatel25. prosince 2021

Vánoční dárek, takže zatím krátká doba na hodnocení.

Registrovaný uživatel3. prosince 2021

Krásný

Registrovaný uživatel23. září 2021

Pěkné hodinky super zpracování

Špatně jde otevírání pásku Budu muset počkat až se to ochodí

Registrovaný uživatel30. srpna 2020

Hodinky jsem nezakoupil, měl jsem vybrány od stejné značky ještě jedny. Co mohu o nich napsat ? Vypadají skvěle, na ruce hodně luxusně, masivně. U p. Žilky jsem se rozhodl nakonec pro decentnější model. Neboť jedny podobné už mám. Napsal bych to takto. Za málo peněz, hodně muziky a zcela určitě budete středem pozornosti.