Recenze Hristina Přírodní hydratační mléko na opalování SPF50 150 ml

Hydratační mléko na opalování s vysokým ochranným faktorem SPF je vhodné pro všechny typy pokožky. Zajišťuje účinnou ochranu proti škodlivému vlivu UVA a UVB záření. Objem činí 150 ml.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Mléko na opalování Hristina SPF50 je chváleno za příjemnou vůni, snadné roztírání a účinnou ochranu před sluncem. Většina uživatelů si pochvaluje jeho složení a vlastnosti, avšak ojediněle se objevila zkušenost s nedostatečnou ochranou před spálením. Doporučuji zvážit individuální reakci pokožky a případně kombinovat s dalšími ochrannými prostředky.

• Dobře se roztírá
  • Nezanechává lepkavý nebo silný bílý film
  • Příjemná vůně
  • Účinná ochrana před sluncem
  • Obsahuje kakaové máslo
  • U některých uživatelů selhala ochrana před spálením

m.klusova25. srpna 2025

krásně se roztírá, nezanechává bílé skvrny, příjemně voní

Jana28. července 2025

dobře se roztírá, rychle se vstřebává do kůže, vysoká ochrana i při plavání, baví mě čokoládová vůně

Registrovaný uživatel29. června 2025

Hezky se roztira, pekne voni

echlebisova16. května 2025

krásně voní, hezky se roztírá, nezanechává lepkavý film, účinnost ověřena na dvou dovolených.

nemám nic, je to náš nejoblíběnější opalovací krém.

Registrovaný uživatel27. června 2023

příjemná vůně, lehce se roztírá, dlouho vydrží, nedělá silný bílý film - pouze lehký a ten se během pár minut vstřebá. Používali jsme ho měsíc na dovolené v Chorvatsku pro 4 malé děti ve věku 1-4 roky, nikdo z nich se po použití nespálil.

opět milé překvapení za tu cenu, vyhovuje a má dobré složení. ráda objednám znovu až dojde

Registrovaný uživatel20. června 2023

Oceňuji základ z kakaového másla.

Registrovaný uživatel16. března 2023

Bohužel klady nenacházím.

Mléko absolutně nefunguje. Dost nám to pokazilo dovolenou v tropech. Tam, kde jsem se mazala tímto mlékem, jsem se spálila...u mě tedy jen dekolt. Ovšem manžel si jím namazal celé tělo a dopadl katastrofálně. Po této zkušenosti jsme šli ihned koupit do místního krámku jiné mléko 50 faktor a to fungovalo bezvadně.

Absolutně nedoporučuji.

Registrovaný uživatel31. srpna 2022

Hezky voní, dobře se roztírá

Registrovaný uživatel14. července 2022

voňavé, cenově dostupné, účinné