Recenze Hristina bambucké máslo 250 ml

Zabraňuje vzniku popelavé kůže, popraskání, a kožní vyrážky. Ideální pro vlasy, chrání vlasovou pokožku před vyrážkou, zabraňuje tvorbě lupů, chrání slabé vlasy před lámáním, blednutím nebo vypadáváním. Posiluje kůžičku a nehty. Ideální pro suchou pokožku, dermatitidu, ekzém, spálení sluncem a atletickou nohu.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Hristina bambucké máslo získalo od zákazníků převážně pozitivní hodnocení pro svou příjemnou vůni, snadnou aplikaci a výživné vlastnosti. Mnozí jej používají dlouhodobě a doporučují dalším, což svědčí o jeho kvalitě a spokojenosti s účinky.

• Příjemná vůně
  • Dobře se aplikuje
  • Vyživuje pokožku i vlasy
  • Velmi příjemné na použití
  • Dlouhodobá spokojenost s produktem
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

Hana24. prosince 2024

Objednávám a používám již několik let. Velká spokojenost s tímto produktem.

Registrovaný uživatel7. října 2024

Mám s produktem dobré zkušenosti. Je velmi příjemný a dobře se roztírá. Používám ho denně.

Zařadila jsem si produkt do svých oblíbených.

Registrovaný uživatel4. září 2023

Používám léta. Velká spokojenost. Doporučila jsem již několika známým. Všichni spokojeni

Registrovaný uživatel3. května 2022

Používám již několik let. Velká spokojenost. Doporučila jsem již několika známým.

Registrovaný uživatel23. srpna 2021

Velmi příjemné

Registrovaný uživatel20. ledna 2021

podle energie, je čisté a nejlepší kvality, používám denně, na celé tělo, hlavně na ruce a na obličej když jdu ven, mám dlouhé vlasy do pasu , po umytí si dávám bambucké máslo na vlasy.

toto bambucké máslo je super, jedno z nejlepších, lepší kvalitu jsem zatím na internetu nenašla.....mohu doporučit všem.

Registrovaný uživatel29. listopadu 2020

Příjemně voní, dobře se aplikuje a pokožku včetně vlasů velmi dobře vyživuje

podle mě je skvělý

Registrovaný uživatel7. října 2020

Používám již několik let. Jsem velmi spokojena.

Registrovaný uživatel14. června 2020

Nemohu si vynachválit. Objednávám a používám několik let. Výborné pro lidi s citlivou pletí. Používám jej denně.