Recenze Hrazda do dveří Spartan

SPARTAN Hrazda do dveří je z extra silné pochromované oceli s gumovými zakončeními. Hrazda do dvěří je nastavitelná od 62 do 100 cm délky. SPARTAN hrazda pro upevněšní do rámu dveří. Určeno pro muže, ženy a děti.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Hrazda do dveří Spartan je podle recenzí snadno instalovatelná a ergonomicky zpracovaná, ale u některých uživatelů vyvolává nejistotu kvůli chybějícímu návodu na montáž a nejasnostem ohledně upevnění. Vhodnost pro vyšší váhy je omezená, proto je vhodná spíše pro lehčí uživatele nebo příležitostné použití.

• Rychlá instalace
  • Dobře padne do ruky
  • Hezké zpracování
  • Kompaktní design
  • Okamžité použití
  • Chybí návod na montáž
  • Upevnění do futer šroubky není uvedeno v popisu
  • Vhodná pouze pro nižší váhy

Registrovaný uživatel10. února 2022

Je přesně taková .

Co jsem očekávala to mám tak SUPET

Registrovaný uživatel23. listopadu 2021

Super hrazda. Okamžitě použití a rychlá montáž. Návod netřeba. Kdo má všech 5 pohromadě, tak pochopí, co má dělat. A na dotaz, proč je uprostřed troubek je jednoduchá odpověď. Aby se vám neprotáčelo pouzdro na zavitové tyče, které roztahují vraždu do stran a tlačí do futer.

Registrovaný uživatel13. června 2021

vypadá kompaktně vybavení na symbolické i bytelné upevnění do zdi dle potřeby

zcela chybí návod na montáž (jen heslovitý na obalu) - jde to intuitivně zprovoznit, ale nevím třeba zatím účel šroubků uprostřed hrazdy, na internetových stránkách prodejce jsem nic nenašel

Registrovaný uživatel24. dubna 2021

Rychlá instalace a dobře padne do ruky

Nenašel jsem žádné

Dobrá koupě

Registrovaný uživatel17. dubna 2021

hezké zpracování

vhodné pouze pro nižší váhy

Registrovaný uživatel24. února 2021

Je fajn zatim slouží jako držák na houpačku .Přemety jsme na ni zatím neprováděli

Zatim dobrý

Registrovaný uživatel2. února 2021

Splňuje očekávání

V popisu nikde není, že se upevňuje do futer šroubky. To zjistíte až při rozbalení.