Výkonný

Výkonný
Dobra cena
Lehky
Jsem moc spokojená, doporučuji
Díky rotacnimu kartáči celkem dobře vysaje.
Jemnější částečky a vlasy či chluby bere dobře.
Minimální prostor na skladování a hlavně nemusíte řešit zásuvky a dlouhý kabel u klasických vysavačů. (Je to ale v koupeno výkonem a vydrží baterie).
Velké kusy špatně probere, protože nemá dostatek výkonu.
Má 2 rychlosti, na první zapomeňte-velmi omezený výkon, baterie vydrží o trochu více, ale moc nevysajete.
Druhá rychlost jede na max a to už je lepší, bohužel vydrží cca 15 - 17minut.
Avizovanych 40minut je holý nesmysl, který nemůžete nikdy dosáhnout, leda, že by jste měli 2 baterie a i tak by to bylo taktak
Na plně nabitou baterii uděláte cca 90-100m2.
Nadstavec pro úzké štěrbiny je nepoužitelný - chybí sací výkon.
Pokud seženete do 2800kc dá se o tomto výrobků uvažovat.
Doporučení přátel
Zatím spokojenost
Výkon
Nejlepší akumulátorový vysavač, co jsem kdy měla.
Prozatím nevím
Nemáme koberce, takže výkon a kapacita baterie bohatě stačí.
Lehký, dobře ovladatelný a čistitelný
Chtělo by to o kapku vyšší výkon
Celkově splnil mé očekávání
Mile překvapeni...
Lehký, super výkon, dobra vydrž.
60 M2 + schody + rohy od pavučiny baterka zvládne v pohodě.
Lehká exploatace. Jednoduché čištěni
Dobře vysává, není těžký a dobře se s ním manipuluje! Má slušnou výdrž a také dobře vypadá.
Nemá žádný úzký nástavec, což je trošku problém. Vlastně je to jenom jediný problém.
Bezva vysavač, který bych si klidně koupil znova - jediný problém je, že nemá žádnou úzkou hubici(štěrbinu) jako nástavec, tudíž v mnoha místech není dost dobře použitelný. Kdyby se k němu dodávala i štěrbinová hubice, ta je to absolutně bezchybný 5ti hvězdičkový vysavač.
...říkám, že dobrý
o žádných nevím, jedine snad bych uvítal, kdyby někdo vyluxoval za mě
vše ok a doporučuji. Výdrž baterie je velká, což u jiných značek není tak obvyklé a přístroj vysaje co má. Smetí se z nádoby na prach vysype jedním stisknutím tlačítka a je hotovo. Ideální způsob je to udělat z okna, když se nikdo nedívá.