Pásová pila Recenze Holzmann BS128HDR 400 V

Recenze Holzmann BS128HDR 400 V

Pásová pila na kov Holzmann disponuje možností nastavování rychlosti pro řezání různých materiálů. Automatické řezání je zajištěno pomocí plynulého nastavení přes hydraulický válec. Pila je vybavena výsuvnou rukojetí a kolečky. Má rychle nastavitelný svěrák s pravítkem.

mirda.zom5. prosince 2025

Jsem spokojen dělá to co má.

Akorát vodící vrchní ložiska bi mohla bit trošku tesneji mezi uložení občas mam strach že to sjede bokem toho ložiska.

Jinak jsem spokojený dekuji.

aznok2126. prosince 2023

Řeže, dobrá cena

Obvyklý čínský standard,

Po nastavení, seřízení a drobných úpravách je stroj schopen plnit poměrně dobře svojí funkci.

Registrovaný uživatel18. listopadu 2023

Dobrá cena.

Řeže křivě, průsak oleje na hydraulice.

Registrovaný uživatel25. února 2023

Snadná montáž, tichá ,pracovitá mašinka, dobrý poměr kvalita- cena. Už mám od této firmy pokosovou pilu a také jsem spokojen. Snadná obsluha, zatím mám na ní odpracováno cca 2h.

Za mě jako 54 letého kutila, spokojenost, konečně mě řezání železa baví. Ladislav.

Registrovaný uživatel11. listopadu 2022

Stále stejný cca 10let v jiných značkách žádná inovace krom motoru

Čínský levný stoj který musí přejít doladěním. ložiska, pouzdra a td. Vlastnim již 3ks ale pro prestavbě se dá použít do zámečnické dílny. Prodej po různými značkami je zavádějící.

Registrovaný uživatel13. srpna 2022

Nefunguje svěrák teče olej z pístu

Doporučuji všem nekupovat je to šrot budu to reklamovat

Registrovaný uživatel2. srpna 2022

Za ty prachy dobrá volba.

Registrovaný uživatel27. května 2022

motor 380V, jednoduchá montáž, na domácí kutilství dostačující, dobře manipulovatelné, jednoduchá obsluha

spousta drobných věcí na opravení, nebo předělání dřív, než se s tím začne dělat. Tak jako u většiny čínských věcí. Uložení vodítek v drážce by mělo být přesné- má cca 2mm vůli, čep jednoho ložiska dotažen matkou, která byla zmetková a ložisko vyklonila, krátké závity- šroubky dotaženy, ale díl nedrží, ložiska nedůvěryhodná atd. Nedělám si iluze, že jiné značky na tom budou jinak :)

Přes ty porodní bolesti se zdá, že bude vše OK.

Registrovaný uživatel26. dubna 2022

Pilový plat neustále padá, vrchní napínací kolo není v ose, vymezovací kroužek je velký, po několika úpravách je to ok.

Registrovaný uživatel26. března 2022

Výrobek splnil mé očekávání při domácím použití.

Registrovaný uživatel31. ledna 2022

Řezy jsou čisté a přesné. Seřízení bylo otázka chvilky.

Horší přístup,pokud nastavíte 45°a více těžko pilu zaaretujete ale jde to. Posuv nejede stejnou rychlostí.

Řezal jsem na ní pouze jeckeli 2mm a 3mm síla stěn a jsem spokojený

Registrovaný uživatel29. prosince 2021

Moc jich není, snad že nemusím vytahovat pilku.

Oživení stroje stroj byl neseřízen, pokud bych jež ihned zapnul dojde k jeho poškození. Svěrák nefunkční, špatně vymezené vůle na maticí. Pístnice podchází a po deseti zvednutich se místo oleje stlačuje vzduch. Absence kohoutu, věčně nastavování poklesu. Špatně vymezené vůle na napínacím kole, má za následek neustále padání listů. Kolečko u svěráku vyrobené z plast po dvou dnech prasklo.

Výrobek této kvality nelze považovat ani za hoby nářadí. Laik si s těmito závadami neporadí. Za mne nedoporučuji ani nepříteli .

Registrovaný uživatel18. listopadu 2021

Za ty prachy dobrý.

Registrovaný uživatel18. října 2021

Plastový kolo utahování a vypínač který se musí držet kráčíš děti

Registrovaný uživatel3. září 2021

Poměr cena výkon super.

Moc nevydrží utahovací kolečko na svěráku je to plast,to samé moc dlouho nevydržela klička na aretaci nastavení úhlů.

Chce to lehké úpravy ,jinak spokojenost.

Registrovaný uživatel17. května 2021

chce to věnovat hodně času seřízení pily tak aby podřezávala co nejméně při montáži klasicky neseděly dírky v plechu na dírky v těle pily, pila mi s vozíkem drží na 2 šrouby ze 4

Registrovaný uživatel15. května 2021

Absolutně nepoužitelné, první stáhnutí mat prasklo kolečko svěráku, od prvního okamžiku proroka píst ramene, v úhlech naprosto nepřesná, naprosto nedoporučuji ani pro domácí pouziti

Prodávající by měl upozornit na pochybnou kvalitu vůči ceně ještě před jejím prodejem.

Registrovaný uživatel15. dubna 2021

Pro mou potřebu ideální,

1.Špatná stupnice na řezání pod ůhlem, nalepený papír-hrůza. 2.Při řezání pod ůhlem naráží kryt převodu na svěrák,nelze doříznout materiál,musel jsem kus plechového krytu odříznout. 3.Svár pilového pásu dost kope,až to hýbe s ramenem pily

Registrovaný uživatel17. ledna 2021

Nelze jednoduše seřídit rovný řez. Při nastavování pojezdu pásu se tyto při dotahování celé kroutí.

Je to hoby výrobek, není na přesnou práci s maximálními profily materiálu uvedených ve specifikaci výrobku. Pila podřezává atd.nbudete li řezat jako třeba 100x100, je prakticky nemožné dosáhnout rovného řezu. Musím řezat jednu stranu a čtyřikrát materiál otočit . Pokud chcete řezat jen občas velké profily a menší často,kupte menší pilu. Ty velké budete stejně řezat rozbuškou.

Registrovaný uživatel26. listopadu 2020

na běžné dělení dostačující