Pásová pila Recenze Holzmann BS115

Recenze Holzmann BS115

Pásová pila na kov Holzmann BS 115 je vhodná k řezání pevných materiálů a trubek 90°/45° o 110/75 mm a čtvercových profilů 90°/45° LxH 140x110/75x110 mm. Součástí je odkládací prostor. Veškeré potřebné nástroje tak můžete mít stále při ruce, uloženy ve stojanu s kolečky. Disponuje automatickým koncovým vypínačem, otočným svěrákem, pilovým pásem.

auto-knotek29. března 2025

Velmi dobrý výrobek,řeže přesně,neuhýbá.Srovnatelná s podstatně dražšímy pilami.

Celkem nízký podstavec ale dá se to přežít.

Za relativně málo peněz hodně muziky,doporučuji.

Registrovaný uživatel10. listopadu 2022

Malý stroj malá dílna více prostoru.

Registrovaný uživatel18. října 2022

Po složení je celá sestava pevná a nemá tendence se někde kroutit.

Stoleček pro vertikální řezání je třeba vyměnit.za kvalitnější a tužší. Jeho uchycení je dosti nepraktické. Šroub pro uzavření schránky s řemenicí je takový halabala. Trefit se na díru je celkem umění.

Celkově je pila dobře provedená až na pár much se kterými si šikovný řemeslník nebo kutil hravě poradí. Pila řeže rovně a nemá nikde tendence ujíždět. Na 6 cm hlubokém řezu je odchylka 0,1mm a to mi přijde jako hodně dobrý výsledek. Za mě spokojenost. Šetří čas a pot. :)

Registrovaný uživatel18. prosince 2021

Za ty peníze velmi dobrý, celková spokojenost. Splňuje to co jsem očekával.

Úhloměr na svěráku , vyznačené hodnoty neodpovídají skutečnosti.

Registrovaný uživatel21. května 2021

Funguje ako má.

Registrovaný uživatel1. března 2021

Poměr cena/výkon Přesný řez Jednoduchá a snadná obsluha

Drobné nedostatky ve zpracování, které však nemají vliv na funkci pily

Registrovaný uživatel16. ledna 2020

Musíte trochu seřídit, a pak dobrý