Recenze Hecht 99140 1x 2,0 Ah + nabíječka

Hecht 99140 jsou akumulátorové zahradní nůžky navržené pro efektivní a pohodlnou práci na vaší zahradě. S napětím 20 V DC poskytují dostatečný výkon pro běžné úpravy keřů, stromků a dalších rostlin. Maximální průměr střihu těchto nůžek činí 30 mm, což umožňuje práci s různými druhy větví a rostlin. Díky tomu jsou vhodné jak pro jemné tvarování, tak pro odstranění silnějších větví.

danahermanova16. února 2026

Pěkně střihají, nenamáhá se tolik ruka.

jaroslava.murasova8. února 2026

jen vyzkoseno

jen vyzkoseno

rgloza3. února 2026

Fungují jak mají, ale čekám na ostrý provoz. Doufám že to bude v pořádku.

jiri.gross118. prosince 2025

Viděl jsem aku nůžky v praxi, sám jsem dosud osobně nevyzkoušel, ale nemůžu se vyjádřit k akci bez Aku, neboť můj výrobek byl komplet, vč.nabíječky

krlinz29. listopadu 2025

Před koupí těchto aku nůžek jsem používal jiné. Mnohem dražší, značkové (Bosch), které bohužel vydržely pouze přesně do konce záruky. Pak jim odešla elektronika a za její opravu bych zaplatil mnohem víc, než za tyto úplně nové od Hechtu.

Nůžky nemají žádné příslušenství. Hodil by se úložný kufřík s místem pro nabíječku a druhou náhradní aku baterii. Na trhu jsou dnes takovéto v nabídce a dokonce i za mnohem příznivější cenu.

Teprve čas prověří jejich kvalitu v poměru k ceně. Proto zatím hodnotím průměrně.

zzatka10. listopadu 2025

střihá i silnější větve