Sekačka Recenze Hecht 540

Recenze Hecht 540

Sekačka Hecht 540 vyniká především svou jednoduchostí a snadnou ovladatelností. Poháněna je benzínovým motorem Hecht OHV. Šasi je zhotoveno z ocelového plechu, hmotnost sekačky 23,5 kg. Sekačka je díky kompaktním rozměrům a nízké hmotnosti velice obratná a je tak vhodná především pro sečení středně velkých zahrad do 700 m3, ve kterých je spousta překážek, kolem kterých je nutné složitě…
od 4 075 Kč

Streit1. května 2025

přiměřený výkon a rozsah sekání

jsem se sekačkou spokojený, svůj účel plní

11Preisler23. června 2024

komplikované nastavení výšky sečení

Registrovaný uživatel30. května 2022

Lehká,snadná manipulace.

Polohování kol je třeba každé kolečko zvedat zvlášť zdržuje to a jde to špatně.

Registrovaný uživatel29. září 2021

hlučná

Registrovaný uživatel15. září 2021

Cenově výhodná sekačka, vzhledem k nízké hmotnosti dobře ovladatelná.

Je fakt, že kdo chce častěji měnit výšku sekání, tak přemontování koleček není až tak jednoduché. Ale s tím musí kupující počítat, zda mu to za tuto cenu nevadí.

Já mám nastavenou střední výšku sekání (asi 5 cm) a nemám důvod ji měnit. Vzhledem k členitosti trávníku na zahrádce mě tato sekačka vyhovuje, nepotřebuji pojezd. Startuje celkem dobře, jsem s ní spokojen. Manuál je také celkem dobrý.

Registrovaný uživatel23. srpna 2021

plynulý chod

hodně napumpovat

ujde to

Registrovaný uživatel7. července 2021

Malý

Špatně nastavitelná výška sekání, po vysypání sběrného koše motor špatně startuje

Registrovaný uživatel16. června 2021

funguje tak jak má

nastavování výšky sečení je příliž zdlouhavé

Pracuje dobře a bezproblémů seče i přerostlou trávu

Registrovaný uživatel9. června 2021

Špatně startování a složité nastavení výšky sekání trávy to nebylo v popisu značky.

Registrovaný uživatel6. června 2021

Jak se dá hodnotit stroj po měsíčním používání, třikrát sekání zahrádky? Zatím spolehlivý, dobře ovladatelný vzhledem ke své velikosti, ale stačí na ošetřovanou plochu cca 450m2 Hodnotit takový stroj by bylo vhodné po ročním používání a ne po měsíci.

Nemá regulaci výšky seku, a nemá pojezd. Co by člověk za tu cenu chtěl?

Splňuje požadavky, které jsme očekávali, vzhledem k ceně velmi dobrý.

Registrovaný uživatel31. května 2021

Silný motor, dobrá manipulace při sečení.

Není centrální nastavení výšky sečení.

Vadí mi zdlouhavá manipulace s kolečky pro nastavení výšky sečení.

Registrovaný uživatel27. listopadu 2020

Složité nastavení výšky kosení, sekačka nestartuje

Registrovaný uživatel17. května 2020

Dobrý motor, startování, ovladatelnost.

Katastrofické zpracování, po tříměsíčním používání kolečka vyvráceny, po výměně šasi a 2 měsíců sekání opět se začínají kolečka vyvracet, důvod závady - konstrukční chyba inženýrů od Hechtu, slabý plech na šasi (0,8 mm). 1.reklamace - pouze servis přidal jakési podložky, 2.reklamace - výměna šasi, 3.reklamace - zamítnuto, neumím sekat, blíží se konec záruky. Je to chyba výrobce, on ale hází vinu na zákazníka.

Silně nedoporučuji, od Hechtu mě nesmí do baráku ani hrábě. Pokud by měl někdo zájem o foto sekačky, napište la.si@centrum.cz