Sekačka Recenze Hecht 5051 S

Recenze Hecht 5051 S

Hecht 5051 je akumulátorová sekačka s pojezdem. V šasi sekačky je prostor pro dva 40 V akumulátory (nejsou součástí dodávky). Maximální doba práce s dvojicí 4 Ah na jedno nabití je až 64 minut, zpravidla více, než postačí na posečení až 600 m2 plochy pravidelně udržovaného trávníku. Tato plocha je však podstatně ovlivněna délkou a hustotou trávníku, ale i členitostí pozemku.

l_kopecky29. dubna 2024

- výkonný motor - široký záběr - nízká hmotnost sekačky - solidní dílenské zpracování

Sekačka zvládá i přerostlou trávu. Kupoval jsem ji proto, že byla nejlevnější v dané kategorii a neudělal jsem chybu. Uvidíme, jak dlouho vydrží baterie: jsou použity čínské články značky EVE.

Registrovaný uživatel3. srpna 2021

seka :), je lehka a min hlucna!

Pojezd je pro moje pouziti k nicemu - vzhledem k tomu, jak je sekacka lehka, tak i na rovinkach radsi tlacim (vyssi rychlosti nez je pojezd). Na 600m2 travnik to chce urcite dva nejvetsi akumulatory. S jednim to najednou posecete jenom kratkou a suchou travu a jeste se s tim nesmite moc smrdlat.

celkove jsem rad, ze jsem vymenil benzinovou za elektrickou - min udrzby.