Kovová konstrukce, cena/výkon, mulčuje trávu, nastavitelnost výšky madla (pro menší i vyšši osoby)

Hecht 1845 je výkonná sekačka s širokým záběrem, která zvládá i vyšší trávu a má dobrou ovladatelnost. Uživatelé oceňují její poměr cena a výkon, ale upozorňují na obtížné čištění a chybějící držák na kabel. Pro rovné plochy je vhodná, na nerovném terénu však může mít problémy.
Tichá, lehká, padne do ruky.
Ta stejná před ní, vydržela čtyři roky. Pak odešla ložiska na motoru.
poměrně velká, ale na druhou stranu kvalitní
Na menší zahradu zbytečně velká, ale jinak super
šířka záběru, vyšší otáčky, bytelné šasí
vyšší hlučnost a hmotnost
za cenu v akci do 3,5 tis. výhodná koupě
Dá se sekat i vyšší tráva
Hůř jezdí, když je nerovný terén
Za danou cenu je OK
Stačí, funguje skvěle
- Splňuje co jsem očekával
- Při vyšší záběru se snižují otáčky, ale po chvíli se vzpamatuje
- Velký záběr sekání
- Jednoduché nastavení výšky sečení
- Na kovové šasi je lehká
- Ideální do rovinné plochy 600m2, pak už asi s pojezdem
- Mohl by být lepší držák kabelu
- ze spoda by mohl být kryt před otvorem na výhoz trávy. Ten prostor se ucpává hmotou z rodrcenné trávy
Seká i vyšší trávu, má vyšší kolečka , výkonnostně vyhovuje . Tím, že je lehčí , lépe se ovládá na členitějším terénu .
Nevím o zádném. Použili jsme ji zatím 3x .
Se sekačkou jsme spokojeni.
Výkonný stroj za slušnou cenu.
Tichý chod, s velkými koly se dobře jezdí, seče dobře i vyšší trávu, dobrý poměr cena X výkon
Chtělo by to nějakou chytku na kabel, to není moc dobře řešeno
Velmi dobrý výrobek za dobrou cenu
široký záběr,sekám 1 týdně asi 900 m2
Vykonna, bytelna
Nuz mohl byt z pevnejsiho kovu
Chtěl jsem koupit, ale Není na trhu! Prý bude naskladněn v 01/2021. Co s trávou kocem léta 2020?????
Výborná ovladatelnost díky velkým kolům
Rychlé a jednoduché nastavení výšky sečení
Zatím jsme použili pouze jednou, ale velká spokojenost.
Zatím sekáno čtyřikrát..Seče úžasně, ta hmotnost mi vůbec nevadí, široký záběr.
Obtížnější čištění koše i sekačky. Nechci-li mít za čas nánosy v některých koutech spodního plechového krytu, nutno vytřít hadrem do sucha.
Až na to čištění jsem spokojen. Jde o to, jak dlouho vydrží...