Jsem velice nespokojen s průběhem dodávky zboží objednaného přes e shop spol. HECHT. I když mělo být zboží skladem a doručení na adresu domů spol. HECHT garantovala při objednání do 3 dnů. Pro urychlení dodávky, jsem si tedy objednal vyzvednutízboží na prodejně v Mukařově. Dodávka trvala, i po několika urgencích, téměř 2 týdny. Když jsem si pro sekačku dojel, dali mi jí jako housku na krámě. Nikdo mi ji ani nepředvedl. Navíc nebyla vůbec zabalená v origininálním obalu, resp. nebyla vůbec v žádném obalu. K tomu byla ještě i lokálně poškrábaná. Když jsem řekl, že jí nechci a že chci dodat jiný kus, sdělili mi, že jinou nemají a milostivě mi dali nějakou náhradní krabici, abych ji mohl aspoň odvézt. Slevu za poškrábání mi nedali vůbec. Jednání prodavačů a i pana vedoucího prodejny Mukařov, bylo naprosto strašné. U jiného výrobku, který jsem si rovněž objednal přes e shop, se s nimi aktuálně dodnes dohaduji o odstoupení od kupní smlouvy, které opakovaně naprosto odmítali, což bylo v rozporu s občanským zákoníkem. To snad je dnes, když do sporu vstoupili právníci a ČOI, již překonané, ale stále mi neuhradili veškeré vynaložené náklady a na e maily vůbec nereagují. I přesto, že jsem v této společnosti nakupoval dlouhá léta zahradní techniku a věci do dílny, bez problémů, v poslední době je to již opakovaná strašná zkušenost a nekoupil bych si tam proto už nikdy nic.
Velmi špatná zkušenost