Zjistil jsem že tato sekačka se pořád nabízí k prodeji.
Po vytrvalém 7 letém provozu odešel motor do věčných lovišť!
Je lehká, hbitá, výkonná a poměr cena výkon mi plně vyhovuje!!!
Olda
Spokojenost s výrobkem!

Zjistil jsem že tato sekačka se pořád nabízí k prodeji.
Po vytrvalém 7 letém provozu odešel motor do věčných lovišť!
Je lehká, hbitá, výkonná a poměr cena výkon mi plně vyhovuje!!!
Olda
Spokojenost s výrobkem!
Dostatečný výkon
Vydržela pouhých 5 let
Už bych jí nekoupil
Výkonná, pěkně seká, dobré dílenské zpracování.
Milé mě překvapila. Dle mne ,dobře udělaná sekačka.
Jako náhrada za sekačku Gardena V32 - zde odešel druhý motor - během 6 let a nový je v podstatě za cenu této sekačky. Mám křovinořez Hecht - rok 2007 a stále slouží, tak jsem zvědav.
Sekačka přišla prakticky sestavená - jen namontovat madlo a sestavit koš
Hlučnost, asi stejná jak Gardena
Hůř sbírá mokrou a nebo "šťavnatou" trávu, ale to i Gardena
Vždy nechává slabý proužek trávy po levé straně - není moc vidět
Madlo a koš působí fórovým dojmem
Trochu horší manipulace oproti Gardeně - možná jde o zvyk
Připojení kabelu za mně docela špatné, ale dá se.
Výše popsané zápory nepovažuji za nějak moc důležité a pokud vydrží 6 let a déle bez výměny motoru budu spokojený.
Tuto sekačku jsme zakoupili již podruhé. První ním vydržela 8 let celková spokojenost. Shořel motor, který byl zanesený trávou.
Špatně se čistí a nevím jak odstranit zbytky trávy , které v sekačce zůstávají , hlavně u motoru a pak se zanáší kryt sekačky /otvory/. Kompresor nemáme, tak nevím jak čistit. Jinak dobrý.
hodnotím kladně až na malé nedostatky. Ráda bych věděla jak čistit, prosím o sdělení na můj mail ZdenaLangerova@seznam.cz. Děkuji
dobrá cena a výkon
Lehká sekačka, poměrně široký záběr sečení, je to moje druhá stejného typu. Dobrý poměr výkon / cena.
U předchozí stejné sekačky mně poměrně brzy po záruce odešel motor. Motor turbo je lehký (velká výhoda) , ale nevydrží zřejmě tak dlouho, jako asynchronní klasický.
Celkově hodnotím výrobek kladně, zejména výkon a váha / cena.
Velmi dobrá a výkonná sekačka za dobrou cenu, nejvíce se mi líbí centrální nastavení sekání. Před prvním sekáním je nutné nabroušení nože. Tento produkt používám asi jednou týdně. Při vyšší trávě, pokud zapomenu sekat, nebo dlouho pršelo, dá se nůž nastavit na nejvyšší možnou výšku sekání a pak nastavit nižšší sekání a posekat trávu ještě jednou. Záleží na majiteli, jak často seká trávu. Za tuto cenu mohu jen doporučit.
Zatím zápory nejsou, neboť jsem sekal pouze jednou, se starou sekačkou jsem měl 6 košů trávy, s touto sekačkou to zvládnu pouze se třemi koši.
Tento produkt mohu doporučit všem.
Po ročním provozu přestala sekačka fungovat. Odebráním horního krytu jsem zjistil, že je prasklý držák motoru. Po reklamaci jem dostal odpověď, že vina je na mé straně a že já mohu za to, že sekačka nefunguje. Podotýkám, že kryt byl odstraněn až po poruše, sekal jsem trávník , kde kameny nepěstuji. Prodejce buď kryje nevhodný výrobek a nebo nevhodné "odborníky" servisu. S ohledem ne tento přístup koupi tohoto výrobku nedoporučuji.Výrobek vydržel pouhý provoz během jednoho roku.