Kočárek Recenze Hauck Runner 2 2022

Recenze Hauck Runner 2 2022

Sportovní kočárek Hauck Runner 2 2022 nabízí dětem pohodlnou jízdu. Je ideální kočárek pro sportovní rodiče a hodí se na jogging, do terénu i do města. S velkými nafukovacími koly můžete jet kamkoliv. Zadní kola jsou 40 cm vysoká a přední kolo lze v závislosti na terénu nechat otočné, nebo zaaretovat.

Iveta Tautová12. září 2024

Kočárek vypadá fajn, ovšem nevím co se stalo s kvalitou Hauck. Ta začala dost pokulhávat. Projede téměř všude.

Klouzavá podložka. Pokud nemáte dítě připoutané, sjíždí dolů. Takže doporučuji si nechat ušít podložku. Krátká stříška, též doporučuji nechat si ušít nástavnou. Neustále problémy s předním kolem a jeho rozkmitaním. Pokud plánujete s tímto kočárkem chodit rychle, tak na to rovnou zapomeňte. Kola se dají dofukovat pouze na benzinách. Dost nešťastně je řešená brzda. Absolutně k ničemu. Nemám čas se ohýbat a zacvakavat rukou, nohou to neuděláte a když si myslíte, že ano, kočárek se vám rozjede. Jsem velmi zklamaná kvalitou tohoto kočárku. Nedoporučuju.

Martina Syki21. července 2024

Super, zvládá i lesní stezky s kořeny a kameny. Zastavil nás až padlý strom ve svahu. Po nastavení pásů dítě se uvnitř ani nehne, při běhu stabilní, lehký,snadno se ovládá,jednou rukou dáte i ostřejší zatáčky. Dá se k němu nechat ušít spousty komponentů,jako prodloužení stříšky, nožiček atd.

Úložný košík pod kočárkem je malý,nízká nosnost, plátěný. Zřejmě kvůli terénu a překážkám. Řešili jsme velkou taškou na madla.

Spokojenost. Teď stíhame dohánět starší bráchy jedoucí na kolech nebo koloběžkách. V druhé ruce psa. Super lehký, ovladatelný.

klarakonecna98526. května 2024

Paráda žádný problém

Varianta Black/Neon Yellow
alenaskurova19. ledna 2024

Mame kocarek krátce, ale oproti mnohem drazsimu valcu 4 Sport jsem úplně nadšená. Krásně a lehce se ovládá jede skoro sám a myslím ze se hodí do města i do terénu

Madlo dítěte jde špatně otevírat

Celkově jsem spokojená

Registrovaný uživatel13. července 2023

velká kola, hezký design, lehký pojezd

hodně smekavá látka, dítě dost sjíždí

Varianta Mickey Mouse Olive
Registrovaný uživatel31. ledna 2023

Pro nenáročné supr terénní kočár,projede vše.vozila jsem 2deti

Krátká stříška ale lze dokoupit clonu.me nakonec nevadilo,dítě chtělo koukat takže stačila krátká.

Za málo peněz krásný funkční kocarek

Registrovaný uživatel27. září 2022

Do terénu, vzhled, dobře jde namontovat skate na větší dítě, cena

Na slunce či lehký déšť je krátká střecha, součástí není pláštěnka

Registrovaný uživatel17. září 2022

Kočárek je skvělý. Velká kola, v terénu zvládá krásně, lehce ovladatelný, prostorný

Krátká stříška Trochu mi vadí, že nelze sundat látka na madle u dítěte - bylo by to praktické, ale nevadí necháme ušít Absence pláštěnky

O záporech jsem věděla dopředu a není to nic, co by nešlo vyřešit. My jsme velice spokojení. Je to náš 3 kočár a vypadá to, že už snad poslední