Nafukovací kola pěkně odpružují, když nejsou plně nafouknutá, přestože kočárek nemá odpružení
Dá se využít i na spánek - poloha úplně vleže
Dá se dokoupit nástavec pod nožičky, aby byly vleže rovně
Zapínání spony v pohodě
Kočárek vypadá za ty peníze celkem pěkně, ne jako šunt
Je užší než Thule
Po složení zabere v kufru auta hodně místa oproti jiným kočárkům a sundavat kola je “oser”, není to jen cvak cvak a hotovo
Nevejde se mi do malé Fabie
Krátká stříška, musela jsem nechat ušít kšilt
Na stříšce mi chybí průduchy, aby ve vedru profukovala a dítě se tam nepeklo
Poměrně klouzavý materiál nebo blbý sklon sedačky??? Dítě mi neustále sjíždí dolů a dopředu - měli jsme ho na horách na dovolené a cesta z kopce byla hrozná, chudák pořád sjížděl zadkem dopředu a popruh se mu zařezával mezi nohy, ale ani na rovině nelze sjíždění zabránit
Záda se nedají dát moc do svislé polohy, pořád je to spíš takový pololeh, synovi to nevyhovuje
Zároveň u toho popruhu mezi nohama za mě chybí taková ta šiřší ochrana co má např. Hauck Rapid nebo jiné kočárky
Dolní koš jen malý látkový, nic moc nosnost, na nákup to není
Ač jsem původně zamýšlela, že ho budu využívat i denně ve městě, aby mi malý nedrncal přes kostky a obrubníky, tak kvůli tomu sjíždění ho využíváme jen nárazově na dovolené, kde je trochu terén. Ale na žádné velké kameny nebo rozdrncané cesty s výmoly to není. Spíš cyklostezky a zpevněné lesní cesty, to kočár zvládne. Na turistické s kameny nebo kořeny povezete zvlášť kočár a chlap ponese dítě.