Perfektně funkční.
Až příliš stručný návod na obsluhu.
Až majitel nových nůžek zjistí, že pro spuštění nůžek je zapotřebí jen mžikové stisknutí kohoutku, tak už bude jenom spokojeně přístroj užívat.

Perfektně funkční.
Až příliš stručný návod na obsluhu.
Mám již rok ,spokojenost
Druhé nuzky jsem koupil bráchovi pod stromek
Nůžky stříhají jako divé
Na vystříhání náletů a stříhání větví perfektní. Baterie má dostatečnou výdrž. Perfektní ulehčení práce!
Zavření nůžek metodou pokus-omyl. Do kufříku jdou uložit i otevřené, takže ti ničemu nevadí.
Dobrá výdrž, výkon. V pohodě stříhá větve 2,5 cm
Mají sílu a jsou opravdu rychlé což je při práci znát. Třeba Parkside jsou znatelně pomalejší což by mi vadilo.
Vybít se je povedlo až asi na počtvrté.
Mají sílu, stříhám i daleko silnější větve než je psáno ale tak že lehce střihnu a nůžky dotlačím do střihu nebo pootočím a střihnu znovu.
Je dobré že jsou v kufru takže je pořád vše pohromadě.
Nabíjení adaptérem je pomalé ale já nevěřím že je někdo dokáže najednou vybít. Za tu cenu pro normálního člověka super.
Zatím ostříhány 4 neudržované velké stromy + všechny větve na 20 - 30cm kousky, a že toho bylo.
Dcera která tomu nevěřila je nadšená
Když se aku nůžky spustí, tak jsem s nimi na 100% spokojený. Mám ale problém v tom, že kolikrát čekám i 2 minuty, než začnou pracovat!
Snadné stříhání i silnějších větví.
Výborný pomocník.
Dobré rozložení váhy
Ergonomicky dobře zpracované
S naprostou lehkostí stříhájí i hrubé větve jak je uvedeno v manuálu
Řez (střih) je ostrý, neroztřepený
Moje žena, která si je přála k narozeninám udělala během chvíle ze stromů na zahradě park Alfreda Hitchcocka!
účelný
těžký, poruchový
obdržet nový produkt nefunkční je pro něj špatná reklama
Super strih
Pěkný pomocnik na zahrade
Kvalitní střih i silných větví, velmi čistý řez bez nutnosti dalšího ořezání
rychlá práce, snadné stříhání větví a šetří mi to ruce které mám operované, žádná námaha, snadná manipulace
jsem s tímto výrobkem velice spokojená
Dobrá cena.Velmi slušná výdrž baterie.
výborný pomocník,
zatím jsem na nic nepřišel
Dobrá cena, výrobek je i s příslušenstvím - na rozdíl od mnoha jiných prodejců. Dostali jsme ho dnes, takže není vyzkoušený v terénu, ale už teď je vidět, že má pořádnou sílu.
Zatím o žádném nedostatku nevíme.