Pásová pila Recenze GÜDE 83811

Recenze GÜDE 83811

Pásová pila určená pro přesné řezání profilů ze dřeva, polystyrenu, plastů apod. Podélné, příčné nebo obloukové řezy do lišt, latí, hranolů, desek atp. (max. řezná výška 152 mm); složené řezy (na pokos/dvojitý pokos) v rozsahu 0 - 45°.

Registrovaný uživatel12. března 2023

funguje jak jsem předpokládal.

Registrovaný uživatel17. srpna 2022

Docela slušné provedení výrobku, i když některé části ( stůl a vodící pravítko a úhlový prříložník)působí dost fórově. Rychlost řezání slušná, stabilita na podstavci taky slušná.

Hrozně , ale hrozně malý stolek, který neposkytuje moc velkou oporu pro řezaný Materiál, budu muset vymyslet a udělat si rozšíření stolku. Při řezání je potřeba často promazávat vodící ložiska pilivého pásu nad stolkem i pod stolkem, jinak začnou dost skřípat a řezání se stává hodně hlučný.

Za ty peníze co jsem za to dal (8.089,-) to stojí.

Registrovaný uživatel9. ledna 2022

Velký prořezávání,pevný stul z odlitku,dvě rychlosti,pevná konstrukce. Ještě jsem naplno nevyužil

Postrádám uděláte na vyřezávání kruhových tvaru

Pro domácího kutila naprosto dostačující

Registrovaný uživatel28. prosince 2021

Zatim jsem na nic neprisel

Registrovaný uživatel26. listopadu 2021

dobrá velikost pro hoby

nic, výrobek je plně dostačující k domácímu použití

Registrovaný uživatel7. září 2021

zatím hodnotím velmi kladně

Registrovaný uživatel21. srpna 2021

Jako hobby dostačující

Registrovaný uživatel18. května 2021

velky prorez , presnost rezu, jednoduche serizeni , pekne spracovani.

chtelo by to o neco silnejsi motor.

s vyrobkem sem spokojeny i stimto motorem sem bez velkych problemu prorizl 12 cm hranol . Jinak s pilou delam docela casto a jsem spokojeny. Pilu mohu doporucit. Pro hoby pouziti velice dobry stroj .

Registrovaný uživatel22. února 2021

vyzkoušeno, spokojenost