Recenze Greenhorns

Recenze Greenhorns

Veterán české country Honza Vyčítal stále ještě točí nová a nová alba, na nichž svižně střídá klasické české písně s nejslavnějšími americkými country hity, jež si obvykle také sám vtipně otextuje. Na takovém principu je postavena i jeho zatím poslední deska Bůh mi seslal krásný ráno, na níž hostuje trampský bard Wabi Daněk a politik Petr Bratský.

Registrovaný uživatel17. února 2021

- hezké labum

Jedno z posledních řadových alb Greenhorns ještě s Honzou Vyčítalem a navíc s několika skvělými hosty. CD, které nenudí a je rozmanité i vtipné. A samozřejmě obsahuje charakteristický zpěv Honzy Vyčítala a jeho skvělé texty. Doporučuji..

Registrovaný uživatel31. května 2020

- velmi zajímavé album s několika hosty - krásné písně se silnými texty - nezaměnitelná interpretace Honzy Vyčítala - překvapivé vnitřní foto skupiny pod CD (zejména pánové ho jistě ocení) - výborný zvuk

Je velká škoda, že už Honza Vyčítal nic nesloží ani nenatočí. Ze superkupiny Greenhorns nám tu zbyl vlastně už jen Tomáš Linka ... Toto album není typicky ve stylu dřívějších Greenhorns, ale je překvapivě pestré a příjemně se poslouchá. Jen Vám při poslechu úvodní písně asi bude běhat mráz po zádech ...

Registrovaný uživatel14. května 2020

CD Rozloučení s Honzou Vyčítalem

Pěkné

Registrovaný uživatel26. února 2020

Pokud máte rádi Honzu Vyčítala, tak by Vám toto CD nemělo ve sbírce chybět. Poctivá plastová krabička.