Recenze Green Idea Zelený čaj s opuncií 200 ml

Sprchový olej od značky Green Idea jemně a šetrně odstraňuje nečistoty z pokožky bez jejího vysoušení, proto je vhodný rovněž na citlivou, suchou a podrážděnou pleť. Olej zanechává na pokožce ochranný film, který posiluje její bariérovou funkci a pomáhá udržet její přirozenou hydrataci. Díky vysoké koncentraci pečujících a čisticích látek stačí aplikovat malé množství oleje. Základní složkou…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Green Idea Zelený čaj s opuncií 200 ml je sprchový gel, který většina uživatelů chválí za příjemnou vůni a zvláčňující účinek na pokožku. Někteří však zmiňují, že vůně jim nevyhovuje a u některých typů pleti může způsobit vysušení. Celkově produkt vyhovuje těm, kteří hledají sprchový gel s jemným účinkem a příjemnou vůní.

• Příjemná vůně
  • Zvláčňuje pokožku
  • Zanechává hladkou pokožku
  • Nevysušuje
  • Šikovné balení
  • Nevyhovující vůně pro některé uživatele
  • Vysušuje pokožku u některých typů pleti

e.trnkova3. srpna 2025

Olej je příjemný na tělo, moc nepění, zanechá hladkou pokožku, skvělý i místo pěny na holení

Čaj s opuncií má zvláštní vůni až nehezkou vůni.

veronikapoulova9. prosince 2024

Nádherná vůně jíž cítím hodně dlouho, nádhera. Pokožka si velebí.

Renata13. ledna 2024

Zvláčňuje a má příjemnou ovocno-květinovou povzbuzující vůni.

vopalkova.l20. prosince 2023

Nádherná vůně.

Registrovaný uživatel8. října 2023

nevoní

Registrovaný uživatel30. července 2023

zatím mě moc nepřesvědčil, spíš mi nevoní, určitě pěkně umyje, ale i moje pokožka byla po umytí dost vysušená, tak to asi nebude produkt pro mě, ale šikovné balení

Registrovaný uživatel24. dubna 2023

Nevysušuje, naopak není nutno po něm použít tělové mléko nebo krém. Vůně je příjemná, jemná.

Registrovaný uživatel10. dubna 2023

Velmi příjemně voní.