Příslušenství pro zahradní traktor Recenze Granit Parts Třetí bod Standard pro traktor 335-485 mm závit M22 x 2,5 mm

Třetí bod neboli táhlo tříbodového závěsu je pro malotraktor o délce v zataženém stavu 335 mm a v maximálním roztaženém stavu je délka 485 mm, tato délka je měřena od středu oka po střed oka. Vnitřní průměr oka třetího bodu je 19 mm. Táhlo je mechanicky nastavitelné pomocí vyšroubování ok z pouzdra. Třetí bod se používá k zapojení příslušenství za traktor do zadního tříbodového závěsu, tento…

jarda17. ledna 2025

Je to součástka , kterou jsem potřeboval . Je dobře vyrobená , bez vůlí na závitech , namazaná a stavitelná v rozmezí , co jsem potřeboval . Začal jsem díl používat jako součást celého nastavení připojovaciho mechanismu a to vše k naprosté spokojenosti .

duromman4. ledna 2025

pěkně zpracováno

Registrovaný uživatel29. srpna 2024

jsem s nim velmi spokojen,skvela cena

fmedek6. března 2024

RRychlost