Kočárek Recenze Graco TrailRider 2021 Black

Recenze Graco TrailRider 2021 Black

Kočárek jako stvořený i do náročnějšího terénu. V praxi oceníte možnost nastavení tuhosti odpružení, které zajistí pohodlí během každé vaší jízdy. TrailRider nabídne spoustu drobností, které vám zpříjemní jeho obsluhu. Ruční brzda se bude hodit nejen při sjíždění z prudkého kopce.

Registrovaný uživatel9. září 2022

Prostorný Vzhledově pěkný

Vrže Velice neskladný Brzda se nedá pořádně nastavit Každá jízda jedno velké zklamání

Je lepší si připlatit a koupit kvalitnější kočárek

Registrovaný uživatel20. ledna 2022

Velký , prostorný kočár s velkým košem. Zatím spokojenost. Vyjede i náročný terén. Lehká manipulace.

Není k němu nánožník a žádný universální na něj nepasuje, ale vyřešeno nepadaci dekou.

Registrovaný uživatel19. prosince 2021

Krásný bytelný kočárek. Projede i náročný terén. Je krásně veliký a měkoučký. My jsme spokojeni.

Jediný zápor je madlo, které nejde polohovat

bK3. prosince 2021

Bytelný kočárek

Po týdnu používání začal vrzat po 2 reklamacich vrácené peníze, protože to co vydával za zvuky neskutečný.

Kočárek bych určitě znova nekoupila, ale třeba jsem měla jen smůlu na špatný kus.

Registrovaný uživatel7. září 2021

Bytelná konstrukce, díly z kvalitních materiálů, ruční brzda, možnost aretace předního kola.

Při nezaaretovaném předním kole nelze použít k běhání (dokonce ani při rychlejší chůzi) z důvodu okamžitého rozkmitání (rozvibrování) předního kola. Nicméně při zaaretovaném kole se s kočárkem nesmírně obtížně manipuluje.

Ve výsledku jsme z kočárku zklamaní.