Pračka Recenze Gorenje WNEI84AS/B

Recenze Gorenje WNEI84AS/B

Parní pračka Gorenje WNEI84AS/B patří do velmi úsporné energetické třídy A. Buben pračky dokáže pojmout až 8 kg prádla. Zásluhou invertorového motoru je chod pračky dostatečně tichý, bez vibrací a pohonné ústrojí bude mít dlouhou životnost. K dispozici má pračka 16 pracích programů a praktických funkcí.

Registrovaný uživatel7. srpna 2023

- s pračkou Gorenje mám opakovaně dobrou zkušenost. Nahrazovaná pračka této firmy vydržela 18 let a nejsem si jist, jestli skutečně "umřela" - hlásí chybu 04, což může být opravitelná závada. Ale stěhujeme se a potřebujeme větší pračku, takže už jsem případnou opravu neřešil. - výrazně příznivější cena při srovnatelných parametrech s ostatními pračkami - při naložení pračky si sama přepočítá, jak dlouho bude dané množství prádla prát. Většinou se čas zkrátí, prodloužení jsem za cca 10 pracích cyklů nezaznamenal.

- někde jsem již v recenzích zahlídl, že je při napouštění trochu hlučnější. Je otázkou, co znamená hlučnější - prostě se do pračky valí tlaková voda, ale pokud ji nemáte zrovna u postele, tak mi to nepřide nic dramatického. Vlastní praní je pak akusticky celkem v pohodě.

Za mne na první ochmatání podařený výrobek, uvidíme jestli vydrží totéž co ta předchozí. Chtělo by to výzvu na aktualizaci recenze třebas za 1/2 roku.

Varianta bílá
Registrovaný uživatel31. července 2023

Obrovský prací buben. S programem se dá kouzlit. Je tam opravdu vše, co potřebujete.

Myslím, že nejsou. Pouze je hlučnější při napouštění vody a přecvakávání programů. Ale nic co by mělo zásadně vadit.

S výrobkem jsem prozatím spokojená.

Varianta bílá
Registrovaný uživatel12. listopadu 2022

Pračku máme krátce, ale jsme maximálně spokojeni

Varianta černá
Registrovaný uživatel12. listopadu 2022

Geis se opozdil v zásilce o pár dní

Varianta černá