Výborný pomocník v boji s akné.
Dceři pomáhá na atopický exém
Šetrné
Účinné
Funguje
Více dračí krve.
Úžasný pro moji suchou a citlivou pokožku, skvělé nanesení. Tělo je zklidněné a krásně hydratované a voňavé. Příjemně pění používám i pro ,,čištění ušních lalůčků “ plagů kde je mi je krásně vydezinfikuje a vydrží to krásně i týden.
Úžasný pro citlivou a suchou pokožku ,která potřebuje hydrataci a čistotu.
Mýdlo je příjemné.Pěna je hebounká a vydrží během sprchování.Rychle mizne, jen vůně je to co mně nesedí, ale chápu je přírodní.Tělo je hebounké.
Vůně není na škodu,není nepříjemná
mne vonia, krásne, prírodou
míňa sa mi :))) musím objednať
spokojnosť ;-)
Velmi pěkně voní. Dobře pění a hned po prvním umytí mě méně svědila pokožka.
Vůně je velmi jemná, Myslela bych si že to nebude mít tak příjemnou a jemnou vůni, když vím že je to pryskyřice. Jsem velmi náchylná na na vůně a jinak řečeno smrady, ale toto mýdlo i můj nosánek velmi citlivý snese velmi dobře.
Malé množství, byla bych ráda kdyby mýdla byli větší.
Mýdlo je velmi úžasné a všem doporučuji kdo mají velmi citlivou a náchylnou pleť k zánětům a přecitlivělou kůži. Nesmrdí a velmi je jemné a kůže velmi příjemná. Použila jsem ho i na mytí našeho kotěte a bylo to super. Žádná reakce negativní. Doporučuji jak pro lidi tak i pro naše čtyřnohé potvůrky.
Super přírodní zalezitost