Očekával jsem, že černá fólie bude neprůsvitná, to se mi nesplnilo. S fólií se pracovalo dobře, cena slušná.

Zatím nepoužito
snadno a rychle se nalepí, pokud zůstanou nějaké bublinky, snadno se odlepí a znovu nalepí.
Snadné nalepení
Barva jako v nabídce, dobře se s tapetou pracuje
Vypadá dobře
na černé je vidět každá ťapka. Je potřeba určitá šikovnost a grif, aby se nekrabatila
Výborná manipulace a lepivost
tapetu znám, takže výrobek byl přesně takový, jaký jsem očekávala
rozhodně doporučuji :-)
výborné lepící vlastnosti,brala sem tapety po několikáté vždy max. spokojenost.
renovace TV stolku za pár kaček
jednoduchá aplikace
už jsem jednou objednávala, kvalita skvělá
rozhodně doporučuji tento e-shop, mají úžasný sortiment
jde dobře nalepit
krásně lepí na klasickou vymalovanou stěnu. Koupila jsem k tomu i měkkou stěrku a díky ní máme skvělý výsledek.
Rozhodně doporučuji, velmi dobrá kvalita.
Oceňuji, že na druhé straně jsou již obvyklé vodicí čáry pro stříhání a měření.
super kvalita, dobrá cena
Nedovolili mi koupit jen cast
opravdu kvalitní samolepící tapeta
Kvalitní samolepící tapeta - než zaschne, dá se odlepit (když je např. třeba upravit pozici jejího nalepení), pak ale po zaschnutí skvěle drží, neodlepuje se. - Lepení vyžaduje trpělivost a pečlivost, ale výsledek pak stojí za to.
Samolepící folie používám na úpravy domečků pro panenky a tentokrát pro pozadí na focení domečků. Samolepící folie jsou na to výborné.
Perfektní komunikace
Spokojenodt
Odpovídá zobrazení na webu.